Povežite se sa nama

intervju.rs

Otkrivamo ko su Vučićevi “građani Kuršumlije” Doljevčani zaposleni u opštini, na zadatku da izazovu nered na protestima!

Politika

Otkrivamo ko su Vučićevi “građani Kuršumlije” Doljevčani zaposleni u opštini, na zadatku da izazovu nered na protestima!

Savez za Srbiju je dobio podatke o “građanima Kuršumlije” koji su tokom govora Dragana Đilasa na protestu u tom gradu pogrdnim skandiranjem i vređanjem pokušali da izazovu incident. Sukob sa ostalim građanima sprečen je samo zahvaljujući pravovremenoj intervenciji policije. Vučićevi tabloidi Kurir, Informer i Alo su izvestili o događaju tvrdeći da su u pitanju građani Kuršumlije koji su se okupili da oteraju Đilasa iz njihovog grada.

“Građani Kuršumlije” su ljudi koji ne žive u Kuršumliji, nego u 57 km udaljenom Doljevcu. U Kuršumliju su došli po nalogu Aleksandra Vučića, a u organizaciji još jednog SNS lokalnog šerifa Gorana Ljubića, predsednika opštine Doljevac.
Ljubić je od 2004. predsednik opštine Doljevac, 2014. je uhapšen sa još deset osoba zbog zloupotrebe službenog položaja kojom je budžet opštine oštećen za 40 miliona dinara. Novembra 2015. tužilaštvo u Nišu je odustalo od gonjenja Ljubića koji dva meseca posle toga postaje član SNS-a.

Na fotografiji koju objavljujemo, nalaze se:
– u crvenom krugu Bojan Tošić, direktor JKP u Doljevcu;
– u belom krugu Saša Kulić, većnik u opštini Doljevac;
– u narandžastom krugu Vlada Spasić, radnik opštinske uprave;
– u zelenom krugu Srđan Marjanović, pomoćnik predsednika opštine Doljevac.

Svi koji učestvuju u ovakvim pokušajima izazivanja sukoba među građanima, posle pada režima Aleksandra Vučića biće procesuirani u skladu sa zakonom.

savez-za-srbiju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh