Povežite se sa nama

Novica Veličković: „Evo zbog čega sam hteo da bijem Jokića“

Sport

Novica Veličković: „Evo zbog čega sam hteo da bijem Jokića“

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković otkrio je zašto je hteo da pretuče Nikolu Jokića, našu 23-godišnju NBA zvezdu.

Novica Veličković

 Gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, Veličković je upitan sledeće od strane voditelja:Negde sam čuo da ti je Nikola Jokić na treningu Mege proturio loptu kroz noge, pa si ga jurio da ga biješ?

Odgovor koji je usledio je nasmejao sve gledaoce:

„Da… Znaš, taj mali… Mislim „taj mali“, a pričao o Joki koji je NBA zvezda… Ali, tad je došlo dete, buckasto, nezgrapno, nema mišiće. Skine se u svlačionici, gledam ga, kažem ‘Sine, bre, jesi li nekad nešto u životu radio?’. Znaš… Ovaj, i prvu vežbu koju mu (trener Dejan Milojević) ‘Miloje’ pokaže, nekih šest promena, on uradi kao od šale! To sad neko od 25 godina bi pitao ‘Čekaj, šta si mi rekao, prvo ovde, a onda?’.

Ne, on samo sluša, pa duba-duba-duba i – bam, kao kap (ubaci loptu u koš). I, sad mu Deki mu je pokazivao trikove, Deki je pun trikova i fora da mene nasamari. Ovaj… I to je bila neka finta gde sam ja njega čuvao, a on baci (sebi iza leđa, a meni) kroz noge i ja uopšte nisam video loptu! Kako je probacio, ja se okrenuo, on već položio (loptu u koš). Sad svi se smeju, cela ekipa mi se smeje, a on ima 17 godina! Osamnaest… I, ja krenem na njega, a on kaže ‘Šta ti je, budalo?’ (smeh). A ja, u suštini, ne mogu da verujem da me je neko toliko ispalio!“, priznao je Veličković.

 

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Sport

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh