Povežite se sa nama

Miroslav Aleksić: Država proizvodi i obezbeđuje proizvodnju marihuane u Srbiji

Vesti

Miroslav Aleksić: Država proizvodi i obezbeđuje proizvodnju marihuane u Srbiji

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić optužio je državu za proizvodnju marihuane u privatnom poljoprivrednom gazdinstvu “Jovanjica“, kod Stare Pazove. Za saučesnike u “akciji“ proglasio  je ministra Aleksandra Vulina i funkcionera SNS -a, Zorana Babića.

-Akcija je sprovedena u četvrtak i po objavi RTV Vojvodine, zaplenjena je velika količina marihuane. Pitam ko je uhapšen prilikom upada policije? Da li su uhapšeni i neki pripadnici policije koji su obezbeđivali zasade marihuane? Da li su uhapšeni i vlasnici tog poljoprivrednog dobra “Jovanjica“? Koliko je marihuane zaplenjeno prilikom upada policije? Da li je tamo bilo 37 000 stabljika marihuane? Ko su pripadnici policije koji su obezbeđivali gazdinstvo naoružani i nisu dozvoljavali poljoprivrednicima da se približe tom imanju? Da li je proizvodnja marihuane bila u podzemnim objektima poljoprivrednog dobra? – upitao je Aleksić nadležne.

Kako je napomenuo, česti gosti poljoprivrednog gazdinstva bili su visoki funkcioneri Srpske napredne stranke. Pokazao je novinarima i nekoliko fotografija na kome se vidi da ministar Vulin, u radnom odelu, u plasteniku obrađuje stabljike paradajza.

-Možda su ovi odgovori izostali i zbog toga što su visoki funkcioneri SNS-a i drugih partija režima vrlo često bili gosti na tom poljoprivrednom gazdinstvu, što dokumentuju i fotografije ministra Vulina, koji čak u radnoj uniformi obrađuje kulture u plastenicima i govori o tome kako je tamo razvijena proizvodnja. Ili, možda, Zorana Babića koji je takođe sa vlasnikom u obilasku ovih plastenika. Očito da je režim direktno uključen u ono što se dešava. Ukoliko se dokaže da su uhapšeni policajci obezbeđivali poljoprivredno dobro, to će pokazati nešto što nema ni u Kolumbiji. Država proizvodi i obezbeđuje proizvodnju marihuane u Srbiji  – navodi on.

U „Jovanjici“ je, kako su portalu insajder.net otkrili u Tužilaštvu, pronađen kanabis koji sadrži psihoaktivnu komponentnu veću od 0,3 THC.

Izvor/intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh