Povežite se sa nama

MINA VRBAŠKI TVRDI DA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Silovali su me kao devojčicu!

Extra

MINA VRBAŠKI TVRDI DA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Silovali su me kao devojčicu!

Mina Vrbaški je ispričala u „Zadruzi“ da je preživela silovanje. Njena majka Ivana tvrdi da laže kako bi bila u centru pažnje.

Mina Vrbaški je otkrila u „Zadruzi“ da je kao devojčica bila seksualno zlostavljana! Starleta je ispričala da je zbog toga što je bila žrtva silovatelja skrenula s pravog puta i, umesto da završava školu, krenula stranputicom.

Traume iz detinjstva

Mina se u jednom trenutku poverila cimerkama da nosi ozbiljne traume iz detinjstva.
– Zlostavljana sam… Seksualno… To se ponavljalo, ali nisam smela majci da kažem, plašila sam se kako će da reaguje. Da mi se to nije dogodilo, bila bih vukovac i student, ne bih sada sedela u rijalitiju. Mnogi se čude što sam u prvu sezonu „Zadruge“ ušla sa 17 godina, a ne znaju da su sve to posledice onoga što sam preživela – rekla je Vrbaški i dodala:

 Ne volim da pričam o tome. I dalje ne verujem muškarcima i plašim se kad su agresivni.

S druge strane, Minina majka Ivana tvrdi da njena ćerka nikada nije bila zlostavljana ni na jedan način.
 Sve ovo je velika laž! Uopšte mi nije jasno zašto izmišlja takve stvari. Nikad mi ništa nije rekla o tome. Bukvalno nema šanse da se to desilo – kaže majka takmičarke „Zadruge 2“.
Ona dodaje da njena ćerka često izmišlja, ne vodeći računa o posledicama svojih reči.
– Mina voli da hvata na patetiku. A i da bude u centru pažnje. I u prvoj sezoni je mnoge stvari slagala, a posle demantovala. Ona je sa 16 godina otišla od kuće, a odgovorno tvrdim da je do tada bila zaštićena pod mojim krovom 
– tvrdi Ivana.

Rešavala sam probleme

Prema njenim rečima, Mina je i batine dobila samo od nje, i to pet puta u životu.
– Desilo se da joj lupim šamar ili je prebijem. Ali možda pet puta za sve ove godine. To sam radila kad je pravila probleme, ali sam se uglavnom trudila da sve rešavam razgovorom – ističe Vrbaški.

Srlja iz jedne veze u drugu

Mina prethodnih godinu dana bukvalno ide iz veze u vezu. Ona je u „Zadruzi 1“ imala seks sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a zatim i sa Tomom Panićem. Potom se zaljubila u Igora Terzića, kog je u drugoj sezonu rijalitija prevarila sa Jocom Putnikovićem, a nedavno se otkrilo da je bila u šemi i sa Adamom Đoganijem. Javnosti je postala poznata još dok je kao maloletnica imala aferu sa pevačem Šakom Polumentom.

INFORMER.RS

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh