Povežite se sa nama

MILICA DABOVIĆ OTKRILA DETALJE SEKSA SA SAIGRAČICOM IZ KLUBA: Otkrila omiljenu pozu kao i da voli da se snima tokom vrele akcije!

Foto/Dalibor Danilović

Extra

MILICA DABOVIĆ OTKRILA DETALJE SEKSA SA SAIGRAČICOM IZ KLUBA: Otkrila omiljenu pozu kao i da voli da se snima tokom vrele akcije!

Košarkašica Milica Dabović je u svojevremeno, u intervjuu za jedan sportski list pričala o, za mnogima tabu temi – seksu.

Tako je na primer, pričala o seksu sa saigračicom iz kluba, omiljenom vešu, pozama, koje je najčudnije mesto na kojem je vodila ljubav, snimanju seksualnog čina. Izdvojićemo najzanimljivija pitanja…

Foto/mondo.rs

– Život je jedan i treba ga maksimalno iskoristiti.  Tačno je  spavala sam sa devojkom i mislim da tu nema ničeg čudnog.  Naprotiv, smatram da nema ničeg lepšeg, nego kad dve devojke vode ljubav.  Provele smo se vrhunski – pričala je tada sadanja košarkašica albanskog Fljamurtarija.

Ko je koga startovao?

– Devojka mi je prišla i pitala da li sam „ZA“. Bila sam pomalo šokirana, ali iskreno, prijalo mi je.  Rekla sam sebi zašto da ne i prihvatila! Nisam pogrešila.

Kad kažeš seks (po)misliš?

– Život, strast, magija, energija, ljubav…

Omiljena poza?

– Da se zna: OTPOZADI!

Najneobičnije mesto na kojem si ikada vodila ljubav?

– Pored jednog ostrva, na skuteru.

Šta te baš loži?

– Za početak, mnogo sveća i latica ruža po postelji, a onda priča, dodir. Kasnije sve preraste u pozitivnu agresiju, a to obožavam. U principu uvek sebi priredim neverovatan seks!

Ogledala, recimo?

– Sebe bih gledala po ceo dan. Ukrasiću i plafon jednim ogromnim.

Video zapis, kamera, film?

– Sa sve kamermanom!  Može, zašto da ne, nemam fobiju od takvih stvari. čak i kada bi to neko kasnije iskoristio, ne bi me pogodilo, jer sve je to tako normalno. Jedino bi bilo malo nezgodno zbog porodice.

Donji veš, tange ili bokserice?

– Tange uvek, a praktikujem i haltere.

Crno, crveno, ili „sve ti boje dobro stoje“?

– Crvena na kub! Zaluđena sam tom bojom.

Seks za jednu noć?

– Uvek!

Trojka?

– Ne u krevetu, samo na terenu.

informer.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh