Povežite se sa nama

MARIJA KULIĆ JU JE OPTUŽILA DA JE SA POZNATIM ZLATAROM ZBOG NOVCA: Nebojša Bojović OTKRIO SVE O SVOJOJ VEZI SA DOROTEOM!

Foto/telegraf.rs

Extra

MARIJA KULIĆ JU JE OPTUŽILA DA JE SA POZNATIM ZLATAROM ZBOG NOVCA: Nebojša Bojović OTKRIO SVE O SVOJOJ VEZI SA DOROTEOM!

Bacio je sve karte na sto.

Miljana i Marija Kulić su pre nekoliko dana ušle u žestok sukob sa Doroteom Jovanović i to zbog toga što je Kulićeva optužila plavušu da se bavi nečasnim radnjama i da za to prima novac. Tom prilikom Marija je izjavila i da je Dorotea bila sa poznatim zlatarom Nebojšom Bojovićem.

Autor: Zadruga – RTV Pink

– Sad ću da pokažem kako se dobija rasprava. Ti mala što napolju igraš oko šipke, odlično te poznajem! Ovde se praviš fina, a napolju ideš sa matorcima za pare! Šta radiš na Nebojšom Bojovićem, čovekom od 45 godina? Fuksetino, pačvaro – rekla je tada Marija, dok je Dorotea pretila da će Kulićke zažaliti zbog tih reči i da će ih tužiti.

Autor: Zadruga – RTV Pink

Kako bismo proverili ovu informaciju, ekipa portala PINK.RS je stupila u kontakt sa Bojovićem koji je bio glavna tema razgovora ove tri žustre dame i koji je porekao ono što je Kulićeva trvdila.

Autor: RTV Pink

Ja nisam ni sa Miljanom ni sa njenom majkom nikada razgovarao o Dorotei, a kamoli u takvom kontekstu. Dorotea je mnogo dobra devojka, mi se znamo preko Miće, jer njena majka i njena porodica žive čak i u istoj ulici u Sarajevu. Izlazili smo nekoliko puta zajedno. Mića je nju pred ulazak savetovao kako da se ponaša, da bude čvrsta, stabilna i na neki način je pripremao za rijaliti. Smatram da Dorotea nema nikakve veze sa tim nečasnim i nemoralnim radnjama. Ne družim se ja sa devojkama lakog morala – rekao je Nebojša kroz smeh, a onda dodao:

Autor: E-Stock/Rajko Ristić

Devojka je pametna, vredna, ambiciozna, sve na mestu, ne bih imao ništa loše da kažem. Ja ne mislim da je ona radila za pare, devojka je komunikativna, voli da sklapa poznanstva. Ne znam da je iz bilo kakvog interesa bila sa nekim.

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh