Povežite se sa nama

LUNA ĐOGANI pobacila SLOBINO dete! OTKRIVAMO najmračniju tajnu zadrugarke!

Foto: Kurir.rs

Extra

LUNA ĐOGANI pobacila SLOBINO dete! OTKRIVAMO najmračniju tajnu zadrugarke!

Blogerka Luna Đogani, drugoplasirana učesnica prve sezone „Zadruge“ i aktivna učesnica druge sezone, jedna je od najpopularnijih rijaliti-zvezda zbog veze sa Slobodanom Radanovićem.

Kako saznajemo od izvora bliskog blogerki, Luna je pred kraj prve sezone ostala u drugom stanju sa tada oženjenim Slobodanom, a kako je njihova veza pukla pred samo finale, ona je po izlasku odlučila da abortira.

Naime, kako dobro upućen izvor za Rijaliti navodi, Luna i Sloba imali su seks bez zaštite tokom deset meseci boravka u „Zadruzi“, a ona je počela da oseća simptome krajem aprila.

– Luna se nekoliko puta žalila da joj kasni menstruacija, pa to niko više nije ozbiljno shvatao, ali je u jednom trenutku rekla da joj je strašno muka tokom dana i da se budi sa mučninom, mada ni sama nije sumnjala da je u drugom stanju jer je često imala zdravstvenih problema – počinje izvor priču.

– Preživela je mnogo stresova tokom poslednjih 20 dana rijalitija, tako da nije ni pazila o sebi, ali kada je izašla iz „Zadruge“, mučnine nisu prestajale, a pritom joj je i menstruacija i dalje kasnio. Otišla je na ginekološki pregled, ali je više sumnjala da je to sve posledica stresa, da joj se verovatno nervoza skuplja u želucu, međutim, na ultrazvuku je ustanovljena trudnoća – nastavlja izvor i kaže da je za Lunu to bio najveći šok.

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh