Povežite se sa nama

Ludilu nema kraja: Mitrović će u stopu pratiti demonstrante i puštati im muziku sa kamiona?!?

U Fokusu

Ludilu nema kraja: Mitrović će u stopu pratiti demonstrante i puštati im muziku sa kamiona?!?

Vlasnik i direktor Televizije Pink Željko Mitrović najavio je da će, kao odgovor na nedolozak predstavnika opozicije na protest ispred zgrade te medijske kuće, on pokrenuti turneju pod sloganom „Stop nasilju, samo ljubav“, u okviru koje će „u stopu pratiti“ demonstrante i puštati im muziku sa posebnih kamiona sa ozvučenjem velike snage.

„Di džej Žeks se sprema na turneju Stop violence, just love“. Upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 vati snage, što je devet decibela više nego pred Pinkom. Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu“, naveo je Mitrović u saopštenju.

Mitrović je naveo da su on i veliki deo zaposlenih na Pinku protekle subote „kao dobri domaćini“ bili spremni da dočekaju najavljene demonstrante, ali da se pripadnici opozicije nisu pojavili.

„DJ Žex je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomislili i pogazili dato obećanje. S obzirom na to da je di-džej Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion Stop violence, just love sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žeks“, naveo je u saopštenju.

Beogradski glas

 

1 Komentar

1 Komentar

  1. Zoran

    11. aprila 2019. u 15:04

    Mislim da je Mitrovic malo skrenuo sa normalnog puta i da ne moze raditi sta mu se prohte jer je blizak sa predsednikom Vucicem.Nije normalno ni predsednik da mu ne skrene paznju na to jer mozete zamisliti koliko ce to ozvucenje od 500w uticati na sluh i psihu gradjana koji zive u blizini a pogotovu na malu decu i bebe.To sto radi nije normalno i ide u iz krajnosti u krajnost ,TO NIJE NORMALO I MNOGO JE LAKO BITI LUD A TESKO PAMETAN I NORMALAN.Nista me i ne cudi od njega mator covek a zanosi se sa onom kosom kao balavander od 18g.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh