Povežite se sa nama

LJUBA PANTOVIĆ IZNELA ŠOKANTNE OPTUŽBE: David je PEDOFIL, dodirivao je Aleksandrinu ćerku!

Foto: Kurir.rs

Extra

LJUBA PANTOVIĆ IZNELA ŠOKANTNE OPTUŽBE: David je PEDOFIL, dodirivao je Aleksandrinu ćerku!

Magdalena ima pet godina i o njoj brine Dragojevićeva majka.

Majka aktuelne učesnice „Zadruge„, Aleksandre Subotić, bodi-bilderka Ljuba Pantović ne krije svoju netrpeljivost prema izabraniku svoje ćerke, Davidu Dragojeviću.

Naime, kako priča dobro obavešteni izvor, Pantovićeva tvrdi da je David pedofil. Izvor ističe da je Ljuba došla do ovog zaključka kada je videla da Dragojević neobično dodiruje njenu unuku, petogodišnju Magdalenu, dok je kupa.

Glavni razlog što Ljuba ne može da smisli Davida je taj što je uočila nešto što ju je ostavilo bez teksta. Jednom prilikom, dok je Dragojević kupao Aleksandrinu ćerkicu Magdalenu, Subotićka je šaljiv snimak prosledila majci putem Vibera, međutim, tada je Pantovićka primetila nešto što ju je ostavilo bez teksta. Na snimku se jasno videlo da je David na čudan način pipkao Aleksandrino dete dok ju je kupao. Odmah je pokušala ćerki da ukaže na činjenicu da je David bolesna osoba i pedofil i da je odmah trebalo da uoči da Magdalenu dodiruje na bolestan način. Aleksandru je zbunila reakcija njene majke i odmah su upale u žučnu raspravu. Subotićka je Ljubi pokušavala da objasni da je sve samo plod njene mašte i da nema potrebe da bude uzrujana zbog čitave situacije, međutim, kako je Ljuba jasno videla o čemu je reč, nastavila je da pljuje Davida, a potom i svoju ćerku. Aleksandra je poludela nakon svih uvreda koje joj je majka preko telefona uputila i to je bio prelomni momenat u kom je krenuo njihov rat – kaže dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Subotićeva nije u najboljim odnosima sa svojom majkom, koja joj je, uprkos nesuglasicama, poslala čestitku za rođendan, koji je bio pre nekoliko dana pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu.

Ljuba se bliskim prijateljima u više navrata otvorila i ispričala da će uništiti Davida i da će ćerki rasturiti vezu s njim. Rekla je: „Ne mogu da verujem da je pustila da joj dete pipa pedofil. Usraću se Dragojeviću u život! Dobro je što sam na vreme videla da je izopačen. Strpaću pedofilčinu u zatvor, u to mogu da se zakunem. Aleksandra mora da otvori oči, ja ne znam čime sam zaslužila da imam ovakvog monstruma od ćerke. Njega ću uništiti, a ćerku ću prevaspitati, dobro im se spremam i nek me se paze“. Ljuba je u više navrata Aleksandri pokušala da ukaže na to da odmah treba da se skloni od Davida i da on nije osoba zdravog razuma. Slala joj je poruke u kojima je nastojala da je urazumi i sve je radila iz najbolje namere kao majka koja svom detetu želi da pomogne, ali ništa od toga nije urodilo plodom – dodao je izvor blizak Pantovićevoj.

Aleksandra je nedavno potvrdila ove reči izvora u Beloj kući, kada je upravo to što je Ljuba Davida nazvala pedofilom navela kao razlog zbog kog ne razgovara sa svojom majkom.

republika.rs i pink.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh