Povežite se sa nama

intervju.rs

Koliko koštaju Vučića primitivni i protivzakoniti SNS spotovi?

Politika

Koliko koštaju Vučića primitivni i protivzakoniti SNS spotovi?

Najnoviji spot srpskih naprednjaka ugledao je svetlost dana na njihovom zvaničnom jujtjub kanalu, i to, po ko zna koji put van izborne kampanje, što je protivzakonito.

“Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više“ naziv je najnovijeg medijskog blamiranja vladajuće stranke. Akteri na snimanju nose majice #1od5miliona i drže transparente na kojima piše: Vučiću daj ostavku i Vučić diktator. Postavlja se pitanje koliko košta Aleksandra Vučića ovo štancovanje spotova kada nije izborna kampanja? Poslednji spot je emitovan pre samo dvanaest dana, dok je trajala kampanja “Budućnost Srbije“ što znači da je trezor stranke itekako pun za ovakav vid promocije.

Novinarka Gordana Suša oštro je kritikovala ovakav potez Srpske napredne stranke:

-Njima je sve dozvoljeno, imaju svesrdnu podršku REM-a, koji ne radi svoj posao. REM ne postoji. Kampanja mimo raspisanih izbora je zabranjena, ali oni prenose i mitinge SNS-a, tako da i tu krše zakon – rekla je Suša za raskrikavanje.rs

Gotovo identičan stav ima i novinarka Nin-a i marketing stručnjak  Nadežda Milenković:

– Ne samo da se SNS u svojim reklamnim spotovima lažno predstavlja nego lažno predstavlja i svoju konkurenciju na tržištu, što se takođe ne radi i to ne iz nekih moralnih razloga, već zato što je zakonom zabranjeno, čak i na našem nesređenom tržištu kaže Nadežda Milenković.

Dragan Đilas je obelodanio i koliko je koštao jedan od tih spotova:

-Na TV Prva emitovan je spot Srpske napredne stanke (SNS), čija je produkcija koštala oko sto hiljada evra, i u kojem se vređaju opozicioni političari, ali i građani koji učestvuju u protestima – rekao je za Fonet Dragan Đilas.

Građanima su ostali dužni da objasne ko ih finansira, i ko su magovi ovog katastrofalnog marketinga, čime svakodnevno “siluju mozak“ svima nama pred malim ekranima.

intervju.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh