Povežite se sa nama

Kad rijaliti J*BAČ pliva za krst ČASNI!

Foto/Marija Đoković/xxzmagazin.com

Kolumne

Kad rijaliti J*BAČ pliva za krst ČASNI!

Preljubnici, fanovi Vladimira Putina, predstavnici “Sodome i Gomore“ u raznim rijalitijima i tetovirane gromade rešili su da plivaju u ledenoj vodi za “krst časni“, misleći tako da će da speru sva svoja nedela i sve svoje grehe.

Jednog je takvog iz rijalitija “Parovi“ upravo pustio na vikend Miliomir Marić. Ime mu je Nikola Lakić, koji je rešio da pokaže narodu kako se poštuje Bog i pravoslavlje. Kad odpliva svoju deonicu vratiće se ponovo u vilu “bluda i razvrata“.

Foto/Marija Đoković/xxzmagazin.com

Ova tradicionalna manifestacija gubi svaki smisao kad u njoj može da učestvuje svako ko se skine go do pojasa, a da nije zimogrožljiv i da je dobar plivač. Danas može svako da ljubi Krst – osnovno sveto obeležje Hrišćana.

Iz godinu u godinu ovaj verski događaj polako dobija svoj format rijalitija. Kamere ih snimaju, fali im samo ispovedaonica. Oskrnavili su sve što se oskrnaviti može, tako ne samo zastavu i grb Srbije, već celokupnu pravoslavnu veru.

Nikola Lakić Mariću ne sme na oči, dok mu ne donese Krst “Časni“, u suprotnom ostaće bez svog honorara od par hiljada evra nedeljno. Dok u Srbiji ljudi gladuju i jedva sastavljaju kraj s krajem, jer ne mogu da nađu bilo kakav posao, on dobija veliki novac kao “rijaliti igrač“, jer je nažalost to postalo zanimanje.

Plivajte, plivajte srpski Spartanci, a dok ulazite u ledeni Dunav, setite se svih tuča, svih psovki i svih lascivnih snimaka na jutjubu, i ne zaboravite onu staru “Bog sve vidi“. Nekome će grehovi biti oprošteni, a nekoga će kazniti nedeljnim honorarom u “Parovima“. 

intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Najčitanije na intervju.rs

Tagovi

Na Vrh