Povežite se sa nama

“Info Vranjske“ rak rana vranjskih naprednjaka

Foto / infovranjske.rs

Politika

“Info Vranjske“ rak rana vranjskih naprednjaka

Vranjskim naprednjacima koji žive u bajci o blagostanju, prosperitetu i boljitku, smetaju na lokalu, izgleda, samo Info Vranjske – piše istoimeni portal.

Pomminju nas u svakom saopštenju, na svakoj konferenciji za novinare, doduše izokola, da ne ugroze javnost, a sad su omladinci ove stranke, (stariji nisu imali habrosti?) u četvrtak, ničim izazvani, osetili potrebu da održe konferenciju za novinare i pomenu da SNS pravi pravni tim koji će se baviti ovim problemom.

Koliko je poznato, ovo je prvi put u istoriji srpskog novinarstva da se javno oglašava stranka koja pravi sopstveni tim za uništavanje jednog medija.

Ali, to nije sve.

Info Vranjske su, praksa pokazuje, jedini mediji koji ne veruje u SNS bajku, a prema informacijama novinara portala, svi funkcioneri stranke dobili zadatak da više ne ćute kao mutavi, što je do sada bio slučaj, već da oštro demantuju sve što Info Vranjske pišu.

Foto / OK radio iz Vranja

I tu je nastao problem.

Prva na meti ovog naređenja bila je direktorka Zdravstvenog centra koja je organizovala tajnu konferenciju za novinare, na svoju ruku, i to samo za odabrane poslušničke medije.

– Ona je trebala da demantuje Info Vranjske, ali kako da demantuje nešto što je činjenica? Žena godinama radi u privatnoj ordinaciji, ne radi sa miševima već sa ljudima i to nije nešto što se da sakriti, pa se snašla kako je znala i umela i pričala o uspesima samo njoj znanim – kaže naš sagovornik.

Prašinu je podigla i intervencija čelnika SNS-a u Gimnaziji, kako bi njihova deca, a ne ona koja su planirala, išla na višednevnu eksurziju u Rusiju.

Hteli su i Bulatović i Đorđević da održe konferenciju za noviare, ali šta da demantuju?

Priča sa slikom Gorana Đorđevića za kafanskim stolom, uz harmonikaša, digla je takođe mnogo prašine i očigledno poslužila kao kapisla za aktiviranje pravnog tima.

Ali, ima i tu nekoliko začkoljca. Prvo, Info Vranjske ne dolaze pod udar zakona jer su ovlašćene da snimaju, to nam je posao.

Drugo, mi nismo snimalli Gorana Đorđevića iz Ogledne stanice, nego Gorana Đorđevića, direktora „Vodovoda“ i genseka SNS-a kako od para građana pravi teferič kad mu vreme nije.

I sad, šta tu da demantuje dotični Đorđević?

Najveću smetnju lokalnoj poitičkoj vlasteli koja je samu sebe hirotonisala predstavlja člinjenica da se dogodovštinama vranjskih naprednjaka raduju i stranački prijatelji i neprijatelji širom Srbije, a spekuliše se da je centrala stranke uredno informisana o onome o čemu izveštavamo.

A njima je poznatije nego nama – Bog prašta, Vučić ne.

Izvor / infovranjske.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh