Povežite se sa nama

intervju.rs

Haradinajevi naprednjaci

Kolumne

Haradinajevi naprednjaci

Haradinajevi naprednjaci

Piše: Žarko Jokanović

Danima, sa vašim pomahnitalim vođom, zamajavate narod kako će jedan glumac da piša po nepostojećim grobovima živog čoveka, kako biste sakrili svoja zločinačka nepočinstva. Na primer, vašu koaliciju sa zlikovcem Haradinajem. I dok ste mesecima ranije upirali prstom na sve političke protivnike, bedno i neistinito ih nazivajući ’’Haradinajevim Srbima’’ i izdajnicima, sami ste tog istog Haradinaja, uz veliki prasak, poljubili u dupe, pokušavajući da anestezirate javnost i da je ubedite da se ništa važno nije desilo.

Pre samo četiri i po meseca, vaš vođa, sadašnji Haradinajev koalicioni partner, penio je na sav glas da je odluka francuskog suda da Haradinaja ne izruči Srbiji ’’protivpravna, skandalozna i sramna i da bi bila smešna da nije žalosna i tužna’’. Zato je vaša koalicija sa njim danas – vesela i radosna. Vođa je tada, svađajući se sam sa samim sobom, uzvikivao: ’’Nismo ga zvali na čokolade i bombone, već ga tražimo zbog ratnih zločina’’. A danas se ispostavlja da je Haradinajeve ratne zločine zaboravio i da ga zaista nije zvao zbog čokolada i bombona – nego zbog koalicije. Ratne koalicije, koja će obezbediti mnogo više od ’’čokolada i bombona’’ onima koji je besramno tvore. I koja se može nazvati ’’evro koalicija’’. Ne zbog Evrope – nego zbog valute. Koja je jedini predmet interesovanja koalicionih partnera. I ako je albanski premijer Edi Rama rekao da je odluka francuskog suda da ne izruči Haradinaja Srbiji ’’pobeda Albanaca’’, možete misliti kakva je tek pobeda Albanaca što ste zločincu omogućili da postane predsednik vlade Kosova. Jer, Kosovo je, kao što znamo – Srbija. Zato sada postaje jasnija izjava francuskog suda koji je tada saopštio da Srbija nije ispunila sve formalne uslove za izručenje Haradinaja, tj. nije dostavila svu potrebnu dokumentaciju. Kakva slučajnost, čestite naprednjačke patriote!

Al, bitno je da hitro hapsite majku i ćerku iz mesta Jasika kraj Kruševca koje su na Fejsbuku navodno pretile vašem vođi i direktoru BIE. Opasne teroristkinje! Njima nećete oprostiti, za razliku od Haradinaja, s kojim pravite koaliciju, uprkos tome što je reč o vladi samoproglašene države na teritoriji države Srbije, koju država Srbija ne priznaje. Kakva ubitačna šizofrenija!

I naravno, po direktivi vašeg vođe, preko noći ste zaboravili da je vaš koalicioni partner Haradinaj lično naređivao etničko čišćenje, da je odgovoran za Žutu kuću i trgovinu organima, da je lično ubijao ljude, među kojima su bila i deca, a najmlađe je bilo beba mlađa od godinu dana. Da je decu držao u oborima, lično silovao žene i devojčice, da je komandovao logorom kojim su žrtvama odsecane uši, da je vojnik pod njegovom komandom ispalio dva hica u dvonedeljnu bebu koja je ležala u kolevci, odsekao joj glavu i njenom ocu rekao: ’’Eto sad imaš meso za pasulj’’. I, eto, ta zver je sad vaš koalicioni partner, kome ste, voljom vašeg vođe, pomogli da bude premijer Kosova. Za ’’dobro’’ Srba i Srbije.

Za to vreme vaš vođa prezire sve koji ga slepo ne slede. A prezire i vas koji ga ubeđujete da njegov smrad miriše. I u tom preziru, osiljen, bahato saopštava: ’’Predaću vlast onome koga ja odredim za naslednika, a vi mora da poštujete pravila demokratije’’. Izgleda da je odredio Haradinaja. A vi – poštujte.

Zato vas pozdravljam vašim tradicionalnim pozdravom:

S teroristom ko se liže – narod mu se sve gnevniji diže.

Zauvek vaš
poslušni građanin,
Srba

P. S. 
Ne postoji zemlja na svetu u kojoj šef države ispoljava ovoliko odsustvo elementarnog dostojanstva i pristojnosti. Niti postoji zemlja u kojoj vlast pravi koaliciju sa krvoločnim ubicama.

Izvor: blic.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh