Povežite se sa nama

intervju.rs

Ekskluzivno! Slike ubijene Jelene u kanalu!

Foto: Srpski telegraf

Crna hronika

Ekskluzivno! Slike ubijene Jelene u kanalu!

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih fotografija sa kanala na nasipu u Borči, u kojem je pronađen leš ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33)! Na njima se vidi Jelenino telo, koje je skroz prekriveno vodom, a nalazi se na nepristupačnom mestu okruženom rastinjem.

Ubijena na drugom mestu

Na prvi pogled ne bi se moglo ni prepoznati šta je u kanalu jer se obrisi leša ubijene pevačice samo naziru. Naime, Jelena je okrenuta stomakom ka vodi, ruke i noge su joj potpuno potopljene i ne vide se uopšte. Primećuju se samo majica, leđa i jedan deo donjeg dela trenerke u kojoj je bila.

Foto: Srpski telegraf

Kako je Srpski telegraf pisao, a o čemu svedoče i fotografije sa lica mesta koje smo ranije objavili, na majici i navodnom mestu zločina nije bilo ni kapi krvi, što upućuje na to da je napadač devet puta po glavi udario Jelenu Marjanović na nekom drugom mestu, a potom je doneo na nasip, gde je umrla čim je bačena u vodu.

Sa našim tvrdnjama slaže se i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), koji je na osnovu fotografija s mesta ubistva uradio 3D rekonstrukciju zločina.

Foto: Srpski telegraf

– Ta fotografija je dokaz da se događaj mogao odigrati noć pre iz razloga što se na njoj jasno vidi da je telo skroz potopljeno u vodu i dobro zamaskirano. O tome smo razgovarali sa vodičem pasa Vojske Srbije koji je otkrio da telo u tom položaju psi ne bi otkrili jer se molekuli mirisa na površini vode zadržavaju oko sat vremena. Nakon tog vremena strujanjem vazduha bi došlo do razvejavanja mirisa i psi je ne bi osetili. Malo je čudno to da je psi, ako je Jelena sama, sopstvenim nogama, došla do tog mesta, nisu osetili – kaže Šipka.

Šta je još otkriveno? Još ekskluzivnih fotografija. Šta se još saznalo u ovom slučaju?

Šta radi koalicija licemera? Kakva su se krvoprolića dešavala na ulicama Srbije? Šta ima novo na estradnom nebu, a šta u Zadruzi?

REPUBLIKA.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Crna hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh