Povežite se sa nama

Na današnji dan rođen je firer: imao je mikropenis, jedan testis i bio je ovisan o kokainu i spidu

Foto: Profimedia

Trezor

Na današnji dan rođen je firer: imao je mikropenis, jedan testis i bio je ovisan o kokainu i spidu

Jedan od najgorih zločinaca svih vremena Adolf Hitler, rođen je na današnji dan, 20. travnja 1889. godine.

Moguće je da bi cijela povijest imala drugačiji tijek da se nije izvukao iz zaleđenog jezera u koje je kao 4-godišnjak upao. Spasio ga je stariji dječak koji je za njim skočio u ledenu vodu. Dječak je kasnije postao svećenik i ispričao je da je čitav život žalio zbog svoga postupka.

Getty Images

„Dugo vremena bio je jedini koji je povlačio sve konce u Reichu. Sve je bilo podložno njegovoj kalkulaciji i oštroumnosti. Sve do svoje smrti igrao je ulogu kazališnog redatelja. Imao je taj dar, čudnu, magnetičnu privlačnost. Imao je šesto čulo i bio vidovit, i to je za njega često bilo odlučujuće. Prebrodio je sve opasnosti koje su mu prijetile, na neki čudan način pokretao mase i fascinirao ljude s kojima je razgovarao, na način koji se ne može opisati riječima. Imao je senzibilitet medija i magnetizam hipnotizera. Kad se imaju na umu svi oni nevjerojatni obrati sreće koji su mu sačuvali život tijekom brojnih pokušaja da ga se ubije, i iz kojih je sam zaključio da ga je providnost odabrala za misiju u njegovom životu, onda je moguće shvatiti značaj stvari koje se ne mogu točno procijeniti na njegov život. Vjerujem da su to bile najznačajnije karakteristike tog čudnog čovjeka koji je gotovo uništio temelje svijeta. Nije postojao samo jedan Hitler, nego nekoliko Hitlera u jednoj osobi. Bio je mješavina laži i istine, odanosti i nasilja, jednostavnosti i luksuza, nježnosti i brutalnosti, misticizma i realnosti, umjetnika i barbara“, opisala je Hitlera u svojim memoarima Christa Schröder, jedna od njegove tri osobne tajnice.

Psiholog Henry Murray je 1943. u izvještaju za američku tajnu službu na 299 stranica opisao Hitlera kao paranoičnu osobnu nesposobnu za normalne međuljudske odnose.

Život nacističkog vođe je prepun bizarnosti, a ovo su neke od njih:

1. U seksualnom životu bio je mazohist koji je ponižavao i maltretirao svoje partnerice. Smatrao da su seksualni odnosi nešto iznimno prljavo. Eva je imala svoju sobu u njegovoj rezidenciji u Berlinu i mnogi misle da par nikada nije spavao zajedno. Da bi mu poboljšali seksualni život liječnici su mu ubrizgavali ekstrakt od sjemena, testisa i prostate mladih bikova.

2. Patio je od stanja poznatog kao hipospadija što je rezultiralo njegovom neobično malom ‘muškošću’, tvrdi povjesničari. Pojednostavljeno, vođa Trećeg Reicha imao je mikropenis.

3. Patentirao je seks-lutke za napuhavanje za vojnike. Budući da su njemački vojnici često obolijevali od sifilisa zbog kontakta s prostitutkama ovo je bio njegov način da se zaštite.

4. Imao je jedan testis jer se ozlijedio u bitci. Tada su mu stradali trbuh i intimni dijelovi tela.

5. Prezirao je pušenje i pušače. Vodio je antipušačku kampanju – zabranjivao je pušenje u javnom prijevozu, a vojnici su imali organizirana predavanja o štetnosti pušenja.

6. Izričito je zabranjivao surovost prema životinjama, pa je u skladu s tim ograničio lov i testiranje lijekova nad njima.

Reuters

Reuters

Adolf Hitler ubio se 30. travnja 1945. u bunkeru u Berlinu

7.  Imao je bolesnu slezenu pa je često bio na dijeti, no potajno je proždirao čokoladne i kremaste kekse.

8. Bio je vegetarijanac. Govorio je kako je jedenje mesa poput ‘proždiranja mrtvaca’. Smatrao je kako vegetarijanstvo može uskrsnuti arijevsku rasu.

9. Nikada nije ušao niti u jedan koncentracijski logor. Uvijek se držao podalje od prljavih poslova. Naređenja je izdavao tiho i nikada nije ostavljao pismene tragove s nalozima za ubijanje i genocid.

10. Posljednje godine života većinu vremena provodio je u bunkeru, zaštićen betonskim zidovima debelim tri metra. Bio je hipohondar, koji je jedno vrijeme uzimao čak 28 različitih pilula i injekcija dnevno.

11. Nemilosrdni nacistički vođa bio je poznat po mlohavom rukovanju te vlažnim i ljepljivim dlanovima.

12. Bio je ovisan o kokainu koji je u početku trošio da zaliječi sinuse i upale grla. Između ostalog primao je i manje doze metamfetamina, poslije nazvane Hitlerov speed.

13. Adolf Hitler i Eva Braun ubili su se 30. travnja 1945. u bunkeru u Berlinu, nakon čega su njihova tijela spaljena u vrtu parlamenta. Tako kaže službena verzija. No, fizičkih dokaza za to nema niti je itko bio uz njih da je mogao posvjedočiti smrti.

Profimedia

Profimedia

„Postoje sve pretpostavke da je Hitler mrtav, ali nema ni najmanjeg dokaza o njegovoj smrti“, rekao je 12. listopada 1945. američki general Dwight D. Eisenhower.

14. Dio Hitlerove lubanje, koji je čuvan u Moskvi, podvrgnut je DNK analizi koja je pokazala da ona pripada nepoznatoj ženi, staroj između 20 i 40 godina. Najpoznatija teorija zavjere kaže da su Hitlera i Evu u bunkeru zamijenili dvojnici koji su kasnije pronađeni, a zločinački par je pobjegao u Južnu Ameriku.

Izvor: 100posto.hr

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Trezor

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh