Povežite se sa nama

intervju.rs

ČLANOVI SNS-a: HITNO zaustaviti zapošljavanje ŠVALERKI!

Foto/infovranjske.rs

Politika

ČLANOVI SNS-a: HITNO zaustaviti zapošljavanje ŠVALERKI!

Grupa nezadovoljnih naprednjaka iz vranjskog odbora SNS-a poslala je Info Vranjskim dopis u kome se traži, eksplicitno, zaustavljanje stranačkog zapošljavanja – švalerki pišu infovranjske.rs

Ova grupa u dopisu napominje da je „poznato da SNS Vranje zapošljava rodbinu, komšike i prijatelje“, ali da situacija postaje nepodnošljiva jer su na red došle švalerke i ljubavnice!

U tekstu se navodi i direktan primer, ali će Info Vranjske pokušati da ga prevedu na „ezoppovski jezik“, jer namera našeg portala ni na koji način nije da se bilo kome nanese bilo kakva šteta.

Prema ovim informacijama, blizak prijatelj jednog od pet vodećih naprednjaka u Vranju ima švalerku koja je do sada radila najpre u Simpu, pa u Centru za talente.

Foto/infovranjske.rs

– Sada je dobila treći posao za tri godine, a uopšte nije iz Vranja, nego se ovde doselila. Ideja je da se „gospođi od nivoa“ obezbedi veća plata sa odgovarajućim kutkom za rad – kaže se u dopisu naprednjaka.

Uz dopis je stiglo i brdo fotografija, jer neko očigledno pomno prati razvoj „ljubavne romanse koja je razotkrivena“.

U priči se pominje i Savet za socijalna pitanja, koji vodi sada legendarni Nenad Milojević Šone, a ovo stranačko telo u čitavoj priči služi kao paravan za „ljubavna očijukanja pod plaštom stranačkog rada“, a zbog „prismotre bračnih partnera“ kojoj su učesnici afere navodno izloženi.

– Neki članovi su mmnogo zaslužniji za stranku i izbore, ali izgleda da doterane ljubavnice mnogo više vrede nego mi koji lepimo plakate i obezbeđujemo glasove – kaže se u dopisu naprednjaka.

U dopisu se naglašava da je cilj ovakvog izlaska u javnost namera da se spreči stranačko zapošljavanje do koga se dolazi preko kreveta, „da se stane na put konkubinama i sličnima“, te da počne poštovanje „pravog rada i borbe za stranku“.

Ovde valja podsetiti da ovo nije prva afera ovakve vrste koja dolazi iz vranjskog SNS-a, a da je sve počelo razotkrivanjem švalerske afere jednog od čelnika grada, čija je „miljenica“ pretučena na radnom mestu od strane njegove žene.

infovranjske.rs

1 Komentar

1 Komentar

  1. Vranjsko blebetalo

    2. oktobra 2018. u 02:39

    Sve bi vas trebalo motkom najuriti. Jer da vi niste lepili plakate na vlast nikad ne bi dosli ovinl sto zaposlavaju ljubavnice. Trebalo bi da vas je sramota jer se uopšte borite za ovakvu stranku. Trebalo bi da se stidite pred svojom decom kojoj ce ovi skakavci pojesti buducnost jer ne mogu da se zaposle zahvaljujuci svom znanju nego vasem stranackom angazovanju. I jos javno izadjete sa ovakvom izjavom. Ne da ste dotakli dno nego ste i kroz dno propali.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh