Povežite se sa nama

ČAČANKA NAPUSTILA SNS ZBOG PROSTAČKOG PONAŠANJA: Pročitajte samo ovo pismo! (FOTO)

Foto/Kurir.rs

Politička dijagnoza

ČAČANKA NAPUSTILA SNS ZBOG PROSTAČKOG PONAŠANJA: Pročitajte samo ovo pismo! (FOTO)

Cela priča je počela kada je jednoj Čačanki, poverenik SNS-a, Marko Parezanović uputio gomilu ružnih reči i psovki.

Vulgarno ponašanje od strane nekih članova iz SNS-a iz Čačka dovelo je do toga da njihova sugrađanka napusti ovu stranku. Ona je uzela ispisnicu i rešila da je javno objavi.

Naravno, kako to obično biva, uskoro je ispisnica završila na Tviteru, i mnogi su je dalje podelili..

Cela priča je počela kada je ovoj Čačanki upućena nepristojna ponuda od strane funkcionera SNS sa jednog FB profila nudeći joj zauzvrat lakši dolazak do posla. Prema njenim rečima, to javno priznanje dovelo je do žestokih rasprava na javnom viber čatu kada je poverenik SNS-a, Marko Parezanović počeo da koristi prostačke i vulgarne reči.

– Razlog zašto napuštam SNS je taj što ste moje ime iskoristili da skrenete medijsku pažnju na sebe. Pri tom ničim niste bili izazvani da tako nešto uradite. Razlog je i pisanje komentara na „Ozonu“ u moje ime. Smatrala sam da ste politička stranka sa većim stepenom ozbiljnosti. Razočarana sam, navela je ona u ispisnici.

Podsećamo, cela priča je počela kada je ovoj sugrađanki, poverenik SNS-a, Marko Parezanović uputio gomilu ružnih reči i psovki.

Nakon što je portal „Ozon“ objavio ovu prepisku, pojedinci iz SNS-a su ostavljali komentare pod njenim imenom. I to je bio razlog da ona uzme ispisnicu iz SNS-a.

Inače, rasprava se vodila zbog priznanja jedne sugrađanke da se učlanila u SNS kako bi dobila posao, navodeći da je ta stranka i politika ne zanima.

ESPRESO.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politička dijagnoza

Na Vrh