Povežite se sa nama

intervju.rs

Boško Obradović: BIA sudi i presuđuje u svim sporovima

Foto/Dveri

Politika

Boško Obradović: BIA sudi i presuđuje u svim sporovima

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, sa svojim pristalicama ušao je u Privredni sud u Beogradu sa namerom da sazna razlog “naprasnog“ odlaganja ročišta. Obradović je novinarima rekao da je u toku velika pljačka novca sa računa “Dveri“, koji im od države zakonski pripada za obavljanje stranačkih aktivnosti.

Boško Obradović “bojkotuje“ tablu Privrednog suda u Beogradu Foto/Dveri

– Skandalozna je odluka Privrednog suda u Beogradu u oči zakazanog ročišta da “naprasno“ proglasi nenadležnim za tužbu koju smo ranije podneli za nadoknadu štete brutalnom pljačkom narodnih para, koji se izdvajaju za rad jedne političke organizacije. Pravosudni sistem Srbije je kancer ovog društva, najveća kontrola vlasti nalazi se u srpskom pravosuđu. Jasno je da se radi o organizovanom obračunu režima sa Srpskim pokretom Dveri – rekao je na konferenciji za novinare Boško Obradović.

Lider Dveri smatra da BIA organizuje i vodi sudove i tužilaštva u Srbiji.

-Jasno je da su BIA, kriminal i korupcija počeli da organizuju i vode i tužilaštva i sudove u Srbiji. Identičan je slučaj i hapšenja uzbunjivača iz Valjeva, Aleksandra Obradovića. Bratislav Gašić direktno se bavi odlukama tužilaštva i sudova – oštar je bio Obradović.

Nakon velike tenzije i dreke sa obezbeđenjem, simpatizeri su ušli u kancelariju predsednika Privrednog suda i izlepili vrata nalepnicama sa natpisom “Bojkot“. Obezbeđenje je bilo istrajno u svom poslu tako da su sve nalepnice bile brzo skinute sa vrata i zidova.

“Vratiću se“, kratko je poručio pripadnicima obezbeđenja Boško Obradović.

Izvor/intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh