Povežite se sa nama

„BIVŠI TE JE VARAO SA MNOM!“ Nekadašnja Kijina drugarica zaratila s njom i JAVNO JE PROZVALA!

Foto/telegraf.rs

Showbiz

„BIVŠI TE JE VARAO SA MNOM!“ Nekadašnja Kijina drugarica zaratila s njom i JAVNO JE PROZVALA!

Iako su u rijalitiju bile najbolje drugarice, Jelena Krunić po završetku „Zadruge“ promenila je ploču kada je reč o Kiji Kockar i žestoko oplela po njoj.

Mnogima još uvek nije jasno šta je navelo igračicu da promeni mišljenje o pobednici „Zadruge“, ali svima je privuklo pažnju to što ju je žestoko izvređala na društvenim mrežama.

Naime, Jelena je uputila niz javnih poruka Kiji, u kojima između ostalog tvrdi da je Kockarevu bivši dečko, reper Struka, varao upravo sa njom.

FOTO: Blic.rs / VESNA LALIĆ 

– Ti si znala za Krunićevu i pre „Zadruge“, kada me je cimao tvoj bivši dečko Struka i ti si mu našla poruke na vašu godišnjicu, pa ste raskinuli. I drugi put na tvoj rođendan pa ste opet onda raskinuli. Ne umeš da zadržiš muškarca, mila, nikako… Samo ja nisam Luna, popio je korpu jer ja zauzete muškarce ne preferiram – poručila je Jelena Kiji.

Jelena Krunić

– Je*ala se sa Filipom, imala za to vreme dečka Andriju, a pri tom je u braku zakleta pred Bogom na vernost. A onda u*erava muža što je javno prevario, sve ti je*em, ko koga ovde za*ebava – nastavila je sa prozivkama Jelena.

Kija se ovim povodom nije oglašavala, a sudeći po tome ne daje na značaju prozivkama nekadašnje drugarice.

BLIC.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Showbiz

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh