Povežite se sa nama

intervju.rs

ZOVI ME TATA I POKAŽI MI SISE: Pedofil iz Velike Plane uhvaćen na Fejsbuku

Vesti

ZOVI ME TATA I POKAŽI MI SISE: Pedofil iz Velike Plane uhvaćen na Fejsbuku

Skandalozna prepiska između pedofila Lj. S. iz Velike Plane i maloletne devojčice (13) nedavno je osvanula na Fejsbuk stranici „Borba protiv pedofilije“! U stravičnom dopisivanju pedofil je od devojčice, ne sluteći da se iza njenog profila kriju upravo osnivači ove stranice, tražio da mu pošalje svoje golišave fotografije, a zatim joj govorio kakve bi sve stvari voleo da joj radi!

– Autori ove stranice objavili su ovu skandaloznu prepisku kako bi upozorili roditelje da čuvaju svoju decu podalje od ovog seksualnog manijaka! U porukama, između ostalog, Lj. S. od devojčice zahteva da ga zove „tata“, a da će on nju da oslovljava sa „ćero“ – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pedofil je „devojčici“ poslao poziv za prijateljstvo i od samog starta joj se obraćao sa „dušo“ i „srce“. Iako je od nje dobio poruku da ima samo 13 godina, njega to nije sprečilo da nastavi sa nastranim porukama i odgovori joj: „Vauu. Baš si mlada i slatka“.

– Imaš prelepe usne i jezik, pošalji mi fotografiju bez majice – pisao je on i „devojčici“ poslao fotografiju na kojoj je go i jednu kako joj šalje poljubac.

– Voleo bih da vidim te lepe sise jer mi izgledaju da su baš lepe, ali za to niko ne sme da sazna, srce – poručio joj je u narednoj poruci.

Lj. S. nije ni slutio da iza profila 13-godišnjakinje stoje lovci na pedofile

Perverznjak se u svojim bolesnim namerama nije zaustavio, već je od devojčice zahtevao da ga zove „tata“.

– Mogu li da te zovem „ćero“, ali da to samo nas dvoje znamo – napisao je, pa dodao: – Ako ja tebe zovem ćero, ti ćeš mene tata, ali da niko ne sazna.

Lj. S. je tokom dopisivanja postajao sve napadniji, a u jednom trenutku počeo je da navodi šta bi sve radio devojčici, kao i da bi voleo da ima seksualni kontakt sa njom.

– Je l’ spavaš sama u sobi? Mmm, je l’ može i tata pored tebe? – stoji u prepisci između Lj. S. i „devojčice“ koju je potom upitao: „Je l’ mogu te lepe sise da ti pipam“!

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh