Povežite se sa nama

UBICO, IZGAZIĆU TE, GUBI SE IZ SRBIJE! Šešelj uputio žestoke pretnje i uvrede Žarku Lauševiću!

Politička dijagnoza

UBICO, IZGAZIĆU TE, GUBI SE IZ SRBIJE! Šešelj uputio žestoke pretnje i uvrede Žarku Lauševiću!

Foto: Marko Todorović, Milena Đorđević

UBICO, IZGAZIĆU TE, GUBI SE IZ SRBIJE! Šešelj uputio žestoke pretnje i uvrede Žarku Lauševiću!

Političar je na nikad oštriji način izneo svoj stav o slavnom glumcu. Vojislav Šešelj, kao i obično žestoko i bez dlake na jeziku prokomentarisao je glumca Žarka Lauševića koji je 1993. godine u Podgorici ubio dva mladića, a jednog teško ranio. Po mišljenju mnogih, lider SRS-a ovog puta je zaista preterao sa uvredama na račun slavnog glumca.

– Rekao bih mu ubico gubi mi se s očiju. Izgazio bih ga nogama i poručio da se gubi iz Beograda i iz Srbije. Taj skot bi trebalo da me se plaši. Ubio je dva crnogorska Srbina. On je Montenegrin i šta ima da traži u našoj zemlji. Zašto on snima filmove po Srbiji, j**o mu pas mater. Hoću ja da ga malo ispitam, i da vidim koliko ima zuba. Kako mu nos podnosi pritisak veći od pola tone. Želim da ga ulepšam malo da liči na Nikolu Barovića – ogorčeno je poručio Šešelj.

U daljem razgovoru Šešelj se osvrnuo i na to što je Lauševića pomilovao bivši predsednik Boris Tadić.

– To je uradio kreten koji je u sprezi sa crnogorskom mafijom, a Ivica Dačić je lično išao u Njujork da mu nosi naš pasoš. Pa gde to ima? U Hagu sam eksplodirao kad sam čuo da je Laušević pomilovan i da mu je Dačić išao na noge. To je poniženje države! Sramota! Ispalo je da ja vređam. Pa, jej on ubio dva čoveka? Jedan je bio mladić od 20, drugi od 22 godine. Laušević ih je prvi provocirao u kafiću zato što su galamili, a njemu je to smetalo, kao, bili su bučni. Jel ih prvi napao, pa se posle jednog udarca našao na podu. Jesu odustali da ga biju dok je ležao na podu? I dok je tako ležao, Laušević je izvukao pištolj i pucao do poslednjeg metka u šaržeru. Zato je trebalo da dobije 40 godina zatvora, j**o mu pas mater – izričit je političar.

Izvor: Telegraf.rs

 

Nastavi da čitaš
Slične teme...
1 Komentar

1 Komentar

  1. Sasa M.

    9. oktobra 2017. u 16:10

    A, koji đavo ti Vojo tražiš u Srbiji? Slažem se da je Laušević Montenegrin, ali i ti si Hrvat!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politička dijagnoza

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh