Povežite se sa nama

intervju.rs

U Zavodu za vaspitanje dece i omladine devojčicu (14) silovali metlom; hitno primljena u bolnicu sa teškim povredama creva

Foto: Ilustracija, Pixabay

Crna hronika

U Zavodu za vaspitanje dece i omladine devojčicu (14) silovali metlom; hitno primljena u bolnicu sa teškim povredama creva

Nezapamćen horor se desio u Zavodu za vaspitanje dece i omladine, gde su štićenici Zavoda J. M. (17) i Boško A. (18), uhapšeni zbog sumnje da su naneli teške povrede devojčici (14), takođe štićenici ove ustanove, tako što su je silovali drškom od metle!

Kako piše Informer, oni su ušli u prostoriju u kojoj je devojčica spavala, a J. M. je uzeo dršku metle i počeo da je gura nesrećnoj devojčici u predelu genitalija!

Devojčica (14) je hitno prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške povrede zbog kojih mora na operaciju.

– Devojčica je bila u krevetu kada su u sobu ušli J. M. i Boško A. Uzeli su metlu koja se nalazila pored vrata, prišli devojčici i počeli da joj guraju dršku preko helanki i donjeg veša u vaginu i analni otvor – kaže izvor.

Kada se devojčica probudila i rekla J. M. da prestane da je povređuje i izađe iz sobe, on se razbesneo.

– Tada je za nju usledio pravi pakao. Počeo je još više da se iživljava nad devojčicom. Brutalno ju je povređivao gurajući dršku još jače, dok je ona vrištala i molila ga da stane. Nakon toga je sa Boškom A. izašao iz sobe – dodaje sagovornik.

Devojčica se požalila drugarici i vaspitačima, nakon čega joj je pružena pomoć i prevezena je u bolnicu.

– Konstatovane su joj teške povrede debelog creva i genitalija. Ona treba da se operiše i zadržana je na klinici – navodi izvor Informera.

J. M. i Boško A. su uhapšeni i protiv njih je podneta krivična prijava.

Izvor: informer.rs

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Crna hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh