Povežite se sa nama

TUŽAN ŽIVOT MIKIJA ĐURIČIĆA: Kriminalci ga tukli i jurili za pare, majka mu umrla na rukama!

Reality

TUŽAN ŽIVOT MIKIJA ĐURIČIĆA: Kriminalci ga tukli i jurili za pare, majka mu umrla na rukama!

Foto: Kurir.rs

TUŽAN ŽIVOT MIKIJA ĐURIČIĆA: Kriminalci ga tukli i jurili za pare, majka mu umrla na rukama!

Piše: Isidora Tubin

Rijaliti-zvezda i pčelar iz Kupinova Miki Đuričić je nakon popularnosti koju je stekao učešćem u brojnim rijaliti-formatima upoznao ljude iz raznih slojeva društva, a kako saznajemo, više puta umalo nije glavu izgubio zbog problema sa momcima sa one strane zakona. Đuričić je više puta pozajmljivao novac od kriminalaca i dogovarao poslove za koje je uzimao novac unapred, a potom nije ispoštovao svoj deo dogovora, zbog čega je stekao brojne neprijatelje, od kojih pojedini i dalje čekaju naplatu.

Kako izvor blizak rijaliti-šoumenu navodi, Miki je pre nekoliko godina uzeo novac od jednog kriminalca iz Novog Sada, a zbog neplaćenog duga je ozbiljno pretučen.

– Miki je uzeo pare od kriminalca iz Novog Sada, obećao je da novac vraća za mesec dana. Prošlo je više od četiri meseca, čovek ga je zvao, slao mu poruke, tražio ga po Kupinovu, a on je nestao. Nakon toga, saznao je da se krije u jednom selu kraj Kupinova kod jednog druga, pa je otišao sa svojom ekipom i isprebijao ga. Miki je dobro prošao i s obzirom na to da je krvnički pretučen nije imao neke veće povrede, ali je bio ugruvan, nije mogao deset dana da se pomeri od bolova, kamoli da ustane – govori izvor blizak Mikiju i kaže da to nije jedini slučaj kada se Miki poigravao sa kriminalcima.

– Jedan kriminalac poznat u beogradskim krugovima i pripadnik s“surčinskog klana“ pomogao je Mikiju mnogo, a on ga je posle izradio. Taj čovek mu je poklonio novac da vrati dugove da ga ne bi neko ubio, a onda mu je unapred platio jedan poslovni angažman. Miki je trebalo da se pojavi na jednom skupu poznatih ličnosti i da bude golman u malom fudbalu. Uzeo je pare unapred i nije se pojavio niti mu je javio da neće doći. Čovek ga je zvao, tražio novac nazad, ali mu Miki nikada nije vratio. Oprostio mu je dug i nije ga jurio, ali je rekao da ne želi u životu više da čuje za njega, od tada ne razgovaraju – otkriva izvor i dodaje:

– Takođe, Miki je imao situaciju sa dvojicom biznismena koji su ga zaposlili. On ih je molio za posao u marketinškoj firmi, a kada su ga zaposlili, onda ih je molio za jednu platu unapred. Oni su mu i za to izašli u susret, a on je uzeo platu i više se nije pojavio na poslu. Jurili su ga da ga tuku po celom Beogradu, ali se on krio mesecima. Ti ljudi ga i dalje čekaju, rekli su da će se kad-tad sresti, a onda će sve da dođe na naplatu – tvrdi izvor.

Osim problema sa kriminalcima i raznih malverzacija koje je vršio, Mikija je zadesila i porodična tragedija. Naime, njegova majka Mirjana Ðuričić preminula je u junu 2016, posle višegodišnje bitke sa teškom bolešću. Miki je to veoma teško podneo jer mu je majka umrla na rukama.

– Mikijeva majka se namučila, žena je godinama bila bolesna. Imala je slab kapacitet pluća, pa je jako teško disala. Miki joj je kupio aparat za disanje, koji košta 3.000 evra. Odneo je taj aparat u Kupinovo, pozdravio se sa njom, a ona je istog dana umrla u podnevnim časovima. Maltene mu je na rukama izdahnula – završava izvor.

Ove navode tada je potvrdio i Đuričić, koji je za medije ispričao poslednje trenutke sa majkom.

– Moj otac Mirko mi je rekao da je mama dobro i da spava, a kada sam ušao u njenu sobu ležala je sa aparatom za kiseonik i stvarno je delovalo kao da spava. Međutim, kada joj je tata skinuo aparat, ona nije davala znake života, već je bila preminula. Ne znam kako ću sada bez nje, nema više moje Mire – rekao je kroz suze Miki Ðuričić.

Izvor: republika.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Reality

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh