Povežite se sa nama

intervju.rs

Stradali noćas u požaru u Smederevu: Aleksandra i Dalibor čekali su bebu, otac Žikica za požar krivi zeta

Vesti

Stradali noćas u požaru u Smederevu: Aleksandra i Dalibor čekali su bebu, otac Žikica za požar krivi zeta

SMEDEREVO – U teškoj porodičnoj tragediji koja se jutros dogodila u Gogoljevoj ulici u Smederevu nastradali su Aleksandra Vasić (30), koja je bila u drugom-trećem mesecu trudnoće, njena majka Milena Vasić (58) i zet Dalibor Simejonović (33).

foto: Facebook

Majka i ćerka: Milena i Aleksandra

 

Prema prvim informacijama, vatrogasci su pronašli njihova tela u porodičnoj kući u kojoj je izbio požar. Iako je tačan uzrok požara zasad nepoznat, a forenzičari rade na prikupljanju dokaza, sumnja se da su njih troje nastradali tako što su se ugušili dimom, posle čega je kuću zahvatio i požar.

Iako se u prvi mah mislilo da su u požaru nastradali roditelji i njihova trudna ćerka, kasnije se ispostavilo da nije reč o mužu i ocu dveju pokojnica nego o zetu Daliboru Simejonoviću, Aleksandrinom mužu.

Do obrta je došlo kada se Žikica Vasić, otac pokojne trudnice, na kućnom pragu pojavio živ, pravo s posla. Njemu su javili da je izbio požar i da dođe kući. Tada je bilo jasno da je leš pronađen u kući najverovatnije telo pokojnog zeta Dalibora.

foto: Dragana Udovičić

Očajni otac Žikica Vasić, kog su jutros stravične vesti zatekle na poslu, izneo je šokantnu tvrdnju da je njegov zet Dalibor glavni krivac za smrt njegove trudne ćerke Aleksandre i supruge Milene?!

foto: Dragana Udovičić

Štaviše, on tvrdi da je njegov zet Dalibor ubio trudnu Aleksandru i taštu Milenu, a zatim podmetnuo požar u kojem je i sam nastradao. Skrhani Žikica je u pratnji svoje sestre Jovanke izneo još šokantniju tvrdnju i izjavio da njegova ćerka Aleksandra i supruga Milena nisu jedine žrtve požara koji je, kako tvrdi, „podmetnuo njegov zet Dalibor“

foto: Dragana Udovičić

Otac Žikica tvrdi da je u kući nađeno i telo jednogodišnje devojčice, Daliborove ćerkice iz prvog braka koja je izgorela sa ostalima?! Te tvrdnje zasad nisu zvanično potvrđene. Devojčica navodno nije živela u toj kući, nego ju je otac doveo u posetu.

 

Na vest da je trudna Aleksandra stradala, njenoj sestri je pozlilo i odmah su je odveli u Hitnu pomoć.

foto: Dragana Udovičić

 

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Facebook printscreen) 

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh