Povežite se sa nama

Starleta Tigrica koja je ucenjivala Beograđanina bila u mreži prostitutki koje su pamprčili i političari

Showbiz

Starleta Tigrica koja je ucenjivala Beograđanina bila u mreži prostitutki koje su pamprčili i političari

Anabela Šćekić Tigrica i njena saradnica Tijana Štrulović bile su deo mreže elitnih prostitutki koje je podvodio šabački makro Mihajlo Maksimović (38), čiji su klijenti bili i političari, biznismeni i bankari, saznaje „Blic“.

Prema nezvaničnim infromacijama, Tigrica i Tijana su se i upoznale kada su postale deo iste grupe koja se bavila prostitucijom, a razbijena je hapšenjem Maksimovića krajem 2014. godine.

Grupa, o kojoj je „Blic“ svojevremeno pisao, brojala je dvadesetak devojaka različitih profila – od poznatih starleta do anonimnih studentkinja – a klijenti su bili poznati direktori banaka, sportisti, estradni menadžeri i kompozitori.

Anabela Šćekić

Foto: Privatna arhiva Anabela Šćekić

– Među klijentima su bili i stranci koji rade u Beogradu ili poslovno dolaze. Neki od njih su angažovali devojke u inostranstvu, pa su putovale u zemlje EU, Crnu Goru, BiH, ali i u Emirate. Klijenti su birani samo po preporuci i nakon provere. Devojke su bile nove u poslu, imale najčešće oko 22 godine, i počele su sa prostitucijom 2013, kada ih je Maksimović regrutovao – govorio je izvor „Blica“ iz istrage.

Maksimović je ozbiljno i pedantno vodio poslovne knjige u kojima je beležio prihode i rashode biznis poduhvata koji je zvao „moja firma“. Vodio je uredno evidenciju o svakoj angažovanoj devojci, dnevnoj zaradi i broju klijenata. Bio je popisan svaki dan u mesecu, kad je imala slobodan dan, kada nije mogla da radi zbog mesečnog ciklusa… Ti podaci su otkriveni u njegovim računarima.

Foto: privatna arhiva / Privatna arhiva

Od zarada prostitutki uzimao je najčešće trećinu, ređe 50 odsto. Devojke su usluge pružale u luksuznim hotelima i apartmanima u Beogradu koje je iznajmljivao i uređivao Maksimović, uz troškove hrane i pića, angažovanje vozača i ponekad taksista.

Šćekićeva i Štrulovićeva saslušane su u Višem tužilaštvu, nakon čega im je sudija za prethodni postupak odredio jednomesečni pritvor da ne bi uticale na svedoke.

Podsećamo, Tigrica, inače rijaliti zvezda, uhapšena je zbog sumnje da je od Beograđanina (34) tražila novac da bi mu vratila telefon sa kompromitujućim porno-snimcima. Policija ju je privela nakon što je žrtva uspela da jednog od Anabelinih saučesnika namami u kafić, gde su ga sačekali operativci. Osim Tijane, sa Anabelom je uhapšen i Radovan Lukajić (41) koji je ranije osuđivan za razbojništva. Lukajić je, navodno, žrtvu pozvao i tražio 20.000 evra, kako ne bi objavio kompromitujuće snimke i uništio mu poslovni i privatni život, dok je Tigrica od Beograđanina zahtevala dodatnih 300 evra da bi povratila navodno izgubljeni telefon u kojem su se snimci nalazili.

Ucenjeni muškarac nije želeo da prihvati njihove uslove, već ih je prijavio policiji. Ipak, da bi ucenjivači bili privedeni pravdi, žrtva je, po savetu operativaca i tužioca, prihvatila njihove uslove.

Dogovorili su se da Lukajiću u kafiću preda novac i tada je policija ucenjivaču stavila lisice na ruke, a ubrzo su privedene i njegove saučesnice. Određeno im je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni Višem javnom tužilaštvu.

PALE I MIMI ORO I DEVOJKA ACE LUKASA

Među prvih pet uhapšenih devojaka koije su 2014. uhapšene sa Maksimovićem bile su i starleta Milica Živanović – Mimi Oro i Božana Vujinović.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Za drugu od pomenute dve spekulisalo se da je u vezi sa popularnim pevačem i osuđivanim nasilnikom Acom Lukasom. Božana i Mimi su nakon hapšenja pred beogradskim Prekršajnim sudom dobile prekršajne prijave za prostituciju. Inače, neke od Maksimovićevih devojki su se same javile policiji i tužilaštvu da daju iskaz čim su saznale za hapšenja.

Autor: Ljubomir Tozev , Mihailo Jovićević , izvor: Blic

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Showbiz

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh