Povežite se sa nama

intervju.rs

ŠOKANTAN SNIMAK IZ HRVATSKE Dve učenice srednje škole se KRVNIČKI TUKU, okupljena rulja NAVIJA

Crna hronika

ŠOKANTAN SNIMAK IZ HRVATSKE Dve učenice srednje škole se KRVNIČKI TUKU, okupljena rulja NAVIJA

Neverovatni prizori nasilja među učenicima u Splitu od juče se šire društvenim mrežama. Reč je o nekoliko snimaka na kojima se na parkingu u Ličkoj ulici tuku dve učenice dok stotinjak njihovih drugara sve to posmatra i još bučno navija.

Sve se dogodilo u neposrednoj blizini sedišta splitske Policijske uprave. Policija je juče, kako saznaje Index, dobila dve dojave da se sprema masovna tuča, uključujući i lokaciju u Ličkoj ulici. Patrola, međutim, nije zatekla nikakav nered, nije se niko tukao, niti je zatražio pomoć lekara, objasnili su u policiji.

Dojava o tuči u Ličkoj stigla je oko 13.30 sati, a svega pola sata kasnije policija je primila dojavu da se masovna tuča sprema i u parku Emanuela Vidovića, udaljenom nekih pet minuta šetnje od Ličke. Ni tamo, međutim, u vreme njihovog dolaska nije bilo nikakvih spornih situacija, piše Index. Ipak, na ekskluzivnima snimcima portala Index.hr se vidi kako se devojke prvo svađaju, a onda jedna napada drugu.

Njihovi drugari su samo gledali kako se tuku, a tek kad je napadačica odustala, prišli su da pomognu onoj koja leži i drži se za glavu.

Policija se od jutros uključila u ovu priču. Imaju informacije o tome iz koje su škole učenice koje su se potukle pa će pokušati da rasvetle događaj.

– Ovakve tuče se organiziraju u parku Emanuela Vidovića, dolaze i stariji s foto-aparatima… Počelo je pre nekih godinu dana. Pre to nisam viđala. Znaju se okupiti u Parku Emanuela Vidovića kraj nekoliko splitskih srednjih škola. I ja sam jedanput zvala policiju. Radi se o dogovorenim obračunima, a posebno zabrinjava što na te mečeve dolaze i stariji ljudi s fotografskim aparatima te snimaju decu kako se tuku – rekla je radnica jedne splitske škole.

INDEX.HR i BLIC.RS

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Crna hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh