Povežite se sa nama

Smrzao bih se na ulici, da me Mara nije spasla! Otac Marije Šerifović kaže da se pomirio sa svojom ćerkom!

Reality

Smrzao bih se na ulici, da me Mara nije spasla! Otac Marije Šerifović kaže da se pomirio sa svojom ćerkom!

– Da me Mara nije spasla i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće – kaže Rajko Šerifović.

Harmonikaš Rajko Šerifović godinama nije bio u dobrim odnosima sa svojom ćerkom Marijom Šerifović, ali kako tvrdi, sada se pomirio sa Marijom i ona mu finansijski pomaže.

-Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Čestitala mi je Novu godinu, pevala je na trgu u Baru, kada ima vremena, mi se vidimo. Spasla me je ćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam doveka mogao da budem kod brata. Da me Mara nije spasila i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život. Plaća mi stan i daje mi neku kintu da imam za svakodnevne potrebe – kaže Marijin otac.

Rajko smatra da je njegovoj bivšoj supruzi svejedno i da je ne pogađa njegov život i finansijski problemi u koje je zapao.

– Ne znam kako je reagovala, verovatno joj je sve ravno do Kosova. Niti je to pogađa, niti je raduje. Njoj je svejedno. Na kraju verujem da joj je drago što to ne košta nju već Mariju – zaključio je Rajko Šerifović.

Izvor: blic.rs i telegraf.rs

Nastavi da čitaš
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Reality

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh