Povežite se sa nama

intervju.rs

Smestili su me u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu!

U Fokusu

Smestili su me u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu!

Foto: Nedeljnik

Smestili su me u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu!

„Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi“, izjavio je u svojevrsnom obračunu sa svima lider LDP-a Čedomir Jovanović za najnoviji Nedeljnik lider LDP-a

Pišu: Nenad Čaluković i Jovana Radovanović

Fotografije: Igor Pavićević

Čedomir Jovanović u dramatičnom intervjuu za najnoviji Nedeljnik govori o svojoj ulozi na političkoj sceni od devedesetih, šta nam se u međuvremenu desilo, pa sve do današnjih optužbi da podržava režim Aleksandra Vučića.

Na opaske pre svega opozicione javnosti da ne zna da li je Čedomir Jovanović danas vlast ili opozicija, lider LDP-a odgovara da naravno svi znaju gde je, tamo gde je uvek bio.

„Oni su mene smestili u Vučićevu zadnjicu. Misle da me tako žigošu“, rekao je Jovanović i naglasio i da Aleksandar Vučić i Boris Tadić znaju na kojoj je poziciji.

„Zna i Vučić gde sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao pre njega. Zna i Tadić gde sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti“, naveo je Jovanović.

On je konstatovao da ti koji ga optužuju da podržava ovu vlast, zapravo ne znaju gde je Vučić.

„Nisam ja pravio Vučića. Napravili su ga Tadićeva glupost i Tomini kompleksi. SNS je napravila Vučićeva inteligencija da iskoristi nesposobnost svih drugih“, ocenio je lider LDP-a.

„Kad Vučić kaže: ‘Hajde da razgovaramo o Kosovu’, mi odgovorimo: a) nećemo da preuzimamo odgovornost za nešto za šta je on kriv; b) postoji važnije pitanje od Kosova, na primer, sloboda medija“, ispričao je lider Liberalno demokratske partije u velikom intervjuu za novi broj Nedeljnika.

Vučić ima više vlasti nego Nemci 1941.

„A ne pada nam na pamet da razmislimo šta se to Vučiću desilo pa je odjednom odlučio – da on koji pet godina vodi monolog sada pozove sve na razgovor. I šta je njemu sve to potrebno? Da nije možda zbog toga da bi učvrstio svoju vlast u trenutku kada ima više nego Nemci kad su okupirali Srbiju 1941? To nije pitanje politike“, dodao je Jovanović.

Čedomir Jovanović je za najnoviji Nedeljnik u svojevrsnom obračunu sa svima govorio o Vučiću i do kada će ostati na vlasti, zašto je toliko protiv Saše Jankovića i opozicionog okupljanja u Beogradu, kada će i kako biti rešena sudbina Kosova, hapšenju Slobodana Miloševića, slučajnom susretu sa Zoranom Babićem u najluksuznijem restoranu na Paklenskim ostrvima, zašto je svojevremno odbio podršku Dude Ivkovića, koja jedina dva politička lidera u Srbiji nije stvorila Državna bezbednost, šta mu je Đinđić otkrio o Demokratskoj stranci, kako opozicija zamišlja slobodu medija, šta je Dačić trebalo da pokaže Trampu umesto Informera, zašto Srbiji više nisu potrebne ni političke stranke ni izbori…

Izvor: nedeljnik.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh