Povežite se sa nama

intervju.rs

OD FARME DO PREDSEDNIKA OPŠTINE: S platom od 92.000 Mitar Vučurević kupio stan od 300 kvadrata, 4 poslovna prostora, vikendicu i njivu!

Vesti

OD FARME DO PREDSEDNIKA OPŠTINE: S platom od 92.000 Mitar Vučurević kupio stan od 300 kvadrata, 4 poslovna prostora, vikendicu i njivu!

Pored nekretnina i plate od 92.000 dinara Vučurević ima 100 odsto akcija u firmi Primo Trade.

Predsednik opštine Žitište, naprednjak Mitar Vučurević spada u grupu imućnijih predsednika opštine. On je od plate od 92.000 dinara uspeo da kupi dvosobni stan od 305 kvadrata, tri poslovna prostora, jedan od 475, drugi od 144, treći od 155 kvadrata, prizemnu zgradu za sport i fizičku kulturu od 5 ari i 13 kvadrata, vikendicu od 24 kvadrata i njivu od 60 ari.

Pored nekretnina i plate od 92.000 dinara Vučurević ima 100 odsto akcija u firmi Primo Trade, čija je nominalna vrednost 200.000 evra. Po svemu ovome, predsednik Žitišta spada u veoma imućne predsednike opština, kojem je angažman u SNS – u očigledno puno pomogao, jer ovaj posao obavlja iako je „veterinarski tehničar“.

Mitar Vučurević je osnovnu školu završio je u Žitištu, a srednju poljoprivrednu u Futogu, smer veterinarski tehničar. Radni vek je počeo u “Živinoproduktu”, gde je radio na mestu rukovodioca farmi. Bio je predsednik omladine Opštine Žitište, a 15 godina radio je kao finansijski direktor u kompaniji “Nivada”- DOO “Okrim” Zrenjanin.

Takođe je bio direktor fudbalskog kluba “Budućnost” iz Banatskog Dvora. Moramo priznati da Vučurević zaista ima širog dijapazon „interesovanja“, ako se osvrnemo na sve njegove poslove. Od rukovodioca farme, preko predsednika omladine Opštine Žitište, do finansijskog direktora, a onda i predsednika opštine.

Ambiciozno, nema šta! Samo nas zanima da li bi ova „ambicioznost“ postojala bez članstva u stranci.

Izvor: espreso.rs

 

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh