Povežite se sa nama

RANI RADOVI Goce Džehverović: Nikad kraći minić i providna majica!

Reality

RANI RADOVI Goce Džehverović: Nikad kraći minić i providna majica!

Gordana Džehverović je na fotografiji pokazala i više od očekivanog.

Majka Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, u Zadrugu je ušla 13. januara kao podrška svojoj ćerki, a tek nedavno javnost je ostala zatečena bolnim saznanjem iz njene prošlosti. Naime, radi se javnom iznošenju činjenice da je Goca bila silovana, što je otkrila njena ćerka u priči sa Anđelom, a Telegraf je sada došao u posed jedne zanimljive privatne Gocine fotografije koja će, sasvim sigurno, isto tako uzburkati dešavanja u rijalitiju.

Naime, Goca nije često iznosila stvari iz svog privatnog i porodičnog života, a osim svađa sa ukućanima i čestih verbalnih okršaja u koje se upuštala braneći ćerku Teodoru, po drugom se nije posebno isticala.

Ipak, fotografija do koje smo došli u posed govori da se Goca u ranijem periodu oblačila vrlo provokativno i imala i te kako škakljive privatne momente.

A da je Teodora zgodnoću nasledila od majke, više je nego jasno…

TELEGRAF.RS

1 Komentar

1 Komentar

  1. nada mihailovic

    11. marta 2018. u 12:18

    Ova osoba na slici sa modernim tel. i cigaretom nije Goca,cista namjestaljka sa tudjom slikom.Ova osoba nemoze imati otprilike vise od 25 god.na slici 91 godine. gdje drzi veci moderan tel. na dodir a kamo li stare tipe tel.(koji su bili prvi i manji Nokia,koji su se pojavili mnogo godina kasnije na trzistu,i to posle 91 godine.Sto znaci da 91 godine je mobil bio misaona imenica..Rodjena je Goca 66 god.a 91 imala 25 god na ovoj slici..Sada ima 52 god.Savu rodila 84 god.sa 18 godina, a Teodoru rodila 96 god.u svojoj 30-oj godini.I da zena u svojoj 25 god. sa sinom od 7 godina bude ovako provokativno obucena i slikana to je cisti apsurd.Kao prvo to nebi sebi dozvolila jer je bila udata i majka sina od 7 godina..A kao drugo na koji nacin ste dosli do slike (ona vam je nije mogla dati)kad je ona od 13 januara u Zadruzi,a takodje ovako provokativnu sliku vam nije zasigurno dao njen muz ili sin.Sto znaci cista novinarska izmisljotina dabi se sto vise tiraza prodalo

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Reality

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh