Povežite se sa nama

Mišković otkrio JEZIVE detalje iz CZ-a! SKLANJALI SU ZATVORENIKE OD MENE!

Foto: vijesti.me

Politička dijagnoza

Mišković otkrio JEZIVE detalje iz CZ-a! SKLANJALI SU ZATVORENIKE OD MENE!

Gazda „Delte“, Miroslav Mišković, otkrio je da je 2012. i 2013. godine svoje zatvorske dane provodio u „luksuznoj“ ćeliji Centralnog zatvora, a kada bi išao u šetnju svi zatvorenici su morali da budu sklonjeni?!

Mišković je u autobiografskoj knjizi „Ja, tajkun“ naveo da mu je mnogo smetalo što ćelija nije imala grejanje, pa se razboleo i završio u bolnici.

– Za vreme mog boravka u beogradskom CZ-u dodelili su mi ćeliju u kojoj je bio Slobodan Milošević. Ta ćelija važi za bolju od drugih, jer ima toalet, ali kao i druge, nema grejanje. Ja dobro podnosim vrućinu, međutim, mnogo mi smeta hladnoća, pa sam te zime kad su me uhapsili (decembar 2012, prim. ur.) bio bolestan i u jednom trenutku završio u bolnici. Promenili su mi nekoliko cimera, verujem da su vodili računa koga dovode jer su svi bili zaista pristojni ljudi. Jedan od njih je bio i bivši predsednik SVM Jožef Kasa – napisao je Mišković.

Foto: slobodnaevropa.org

On je dodao i da je tek posle nekoliko dana od dolaska prvi put izašao u šetnju po zatvorskom krugu, u kom u tom trenutku nije smeo niko drugi da se nađe (!?).

– Imao sam pravo da svakog dana šetam po jedan sat i čuvari su vodili računa da tada svi drugi zatvorenici budu sklonjeni – naveo je tajkun.

INFORMER.RS i REPUBLIKA.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politička dijagnoza

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh