Povežite se sa nama

intervju.rs

Miodrag je heroj ranjen na Košarama, a u dvorištu kuće u Kaluđerici ubio ga je komšija

Hronika

Miodrag je heroj ranjen na Košarama, a u dvorištu kuće u Kaluđerici ubio ga je komšija

Miodrag Milovanović (39) stradao posle sudara s komšijom Markom Đ. (29), koji je otrčao kući, uzeo pištolj i upucao nesrećnog Miodraga.

 Miodrag Milovanović (39) iz Beograda, ratni veteran s Košara, ubijen je ispred svoje kuće u Kaluđerici posle svađe s komšijom sa kojim se sudario. Kako saznajemo, za Miodragovo ubistvo osumnjičen je njegov komšija Marko Đ. (29), koji je juče uhapšen.

Pucnjava se dogodila u nedelju u dvorištu Miodragove kuće u Ulici Ratka Mitrovića.

Kobna svađa
– Milovanović se navodno sudario s Markom Đ., koji živi u susednoj ulici. Između njih je otpočela svađa, ali je Miodrag produžio sa suprugom na zadušnice. Očigledno je njegovog komšiju iznervirao sudar, pa se s pištoljem vratio i čekao Milovanoviće da se vrate kući – priča Kurirov izvor.
Marko je sačekao da se Milovanovići vrate s groblja oko 15 časova. Kada je Miodragova supruga izašla iz automobila i ušla u kuću, prišao je i pucao u nesrećnog čoveka.

– Dok mu je žena bila u kući, Marko Đ. je ispalio dva hica u Miodragove grudi i potom pobegao. Komšinica je pozvala suprugu ubijenog i rekla joj da izađe ispred kuće jer vidi da njen suprug nepomično leži u dvorištu. Nesrećna žena odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Milovanoviću nije bilo pomoći – kaže naš sagovornik i dodaje da je ubica uhapšen nakon dana skrivanja.
Komšije i rođaci okupili su se juče u kući porodice Milovanović kako bi izjavili saučešće.

foto: Dragana Udovičić

Geler u nozi
– Miodrag je bio dobar čovek, poreklom je iz Kosovske Kamenice, a radio je kao vozač kamiona. U kući je živeo sa suprugom i dva sina, koji idu u drugi i četvrti razred osnovne škole. Dešavalo se da po 15-20 dana odsustvuje od kuće, sve kako bi zaradio za dečicu – priča neutešni prijatelj nastradalog.
Kako kaže, Milovanović je za vreme služenja vojnog roka bio na Košarama u vreme NATO bombardovanja.

– Na Košarama je ranjen, imao je geler u nozi, a ubio ga je komšija na kućnom pragu – rekao je naš sagovornik.
Komšije Marka Đ. ispričale su da mladića nisu videle nekoliko dana.

– Ne znamo gde je, a ni roditelja mu nema od ranog jutra. Otac mu je stolar, on tu ponekad radi sa njim. Nije nam pravio probleme – rekao je komšija.
KURIR.RS

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh