Povežite se sa nama

Mali moj, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje

Life & Style

Mali moj, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje

Nekakve debele devojke koje sebe nazivaju „Plus sajz modelima“ više nego ikad su zastupljene u medijima i modnim kampanjama, ali i dalje postoji bitna stvar po kojoj se razlikuju od mršavica. Veoma retko se prikazuju kao seksualna bića. Kada se Stefani skinula i slikala sa svojim momkom, nastao je haos na društvenim mrežama.

Ona da ljulja on da žulja

Stefani i njen verenik Arin snimljeni su u veoma izazovnim pozama.

Ipak, taj projekat se nije dopao njenim poslodavcima, proizvođačima veša, pa je ona dobila otkaz. To je još čudnije, ako se uzme u obzir da su njene umetničke fotografije postale viralne za samo nekoliko sati.

„Nikada se nisam osećala atraktivnije“, rekla je Stefani, čije su slike „podeljene“ na Fejsbuku više od 85.000 puta. Stefani ovo iskustvo vidi kao prosvetljujuće.

„Jako sam bila nervozna pre nego što sam videla slike. A sada….pa sada sam presrećna. Nikada se nisam ovako osećala, ovako privlačno i slobodno“, objasnila je.

Kaže i da njen verenik nikada nije učinio ništa da bi se ona osećala neprivlačnom zbog svoje kilaže.

„Voli me zbog onoga što ja jesam i zbog toga kakva on postaje osoba pored mene. Uvek mi govori da mu nije bitno kako izgledam i da sam prelepa“, rekla je.

 

 

Izvor: b92.net

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Life & Style

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh