Povežite se sa nama

intervju.rs

Majka Kristine Kockar: Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom!

Reality

Majka Kristine Kockar: Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom!

AUTOR: Zorica S. RADULOVIĆ

Nada Zeljković majka Kristine Kije Kockar u strahu je da se loša karma uzrokovana njenom greškom iz mladosti sada vraća njenoj ćerki. Zeljkovićeva je za „Rijaliti“ magazin otkrila do sada nepoznat detalj o ocu Kristine Kockar, o kome zadrugarka gotovo da i ne govori.

– Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovekom. Bila sam mlada i zaljubila sam se u momka koji je već imao ženu. Nisam mogla da kontrolišem emocije i stupila sam u vezu s njim. Ubrzo sam ostala trudna. Moja majka me nije podržavala, nije bila za to da na taj način osnujem porodicu, ali, uprkos svim osudama, rešila sam da rodim Kiju – ekskluzivno za Rijaliti priča Nada.

– Moja majka je svim silama pokušala da me odvoji od tog čoveka, govorila mi je da ne smem da rasturim tuđu sreću i da na nesreći gradim svoju vezu. Nije me branila kao Anabela svoju ćerku – iskrena je Kristinina majka, koja se plaši da su se njeni gresi preneli na mezimicu.

– Kada se ovo dogodilo Kiji, pomislila sam: „Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog deteta. Ona sad gleda kako je muž vara i pati. Jako mi je bilo teško zbog nje. Supruga Kijinog oca je dobra žena, u odličnim je odnosima sa Kijom, viđaju se i nas dve komuniciramo, ali opet u meni je opravdan strah da mi dete ne ispašta zbog nečeg mog iz prošlosti. Ja nikada nisam rasturila taj brak, on i dalje živi sa ženom – završava životnu priču Kijina majka.

Kako dalje saznajemo, Kijina maćeha je rođena Nemica i prihvatila je Kiju kao svoje dete, njen otac je priznao i nije doveo u pitanje očinstvo, ali nikada nije živeo sa Kristinom i njenom majkom. Njih dve se redovno viđaju kada ona i Kristinin otac dođu u Srbiju i podržavaju je u svemu, pa i u odluci da se takmiči u rijalitiju „Zadruga“.

REPUBLIKA.RS

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Reality

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh