Povežite se sa nama

Lekarski izveštaj iz Tuzle! Macina majka 4 puta bila u duševnoj bolnici, sanja logore, zabrinuta je za ćerku i pokušala je da se ubije! (FOTO)

Reality

Lekarski izveštaj iz Tuzle! Macina majka 4 puta bila u duševnoj bolnici, sanja logore, zabrinuta je za ćerku i pokušala je da se ubije! (FOTO)

Ekipa Telegrafa za ovo je saznala u Tuzli, u koju smo se uputili kako bismo sa Enesom porazgovarali o ćerki i svemu što se dešava među njima.

Enesa Nurkić po sopstevnim rečima već 3 godine nema kontakt sa ćerkom Senadom Nurkić, koju isto toliko godina nije čak ni srela. Za to vreme, Enesa je nekoliko puta bila u bolnici zbog problema sa srcem, ali ono što nije poznato jeste to da je Enesa čak 4 puta bila u duševnoj bolnici!

– Ona više nije tu. One su živele tu na spratu, ali Enesa je otišla. Dođe s vremena na vreme, samo da plati račune. Otišla je kod nekih ljudi koje je nedavno upoznala, sa njima živi – rečeno nam je u jednom naselju kod Tuzle.

Kako smo uspeli da saznamo, Enesa živi sa ženom sa kojom se upoznala tokom ležanja u bolnici u Tuzli, i sa njenim suprugom, u malom selu udaljenom 20 minuta od centra Tuzle. Međutim, ono što smo saznali jeste to da je Enesa 4 puta ležala u duševnoj bolnici, a uspeli smo da dođemo i do lekarskog izveštaja sa poslednjeg pregleda na koji se, kako piše u istom, sama javila.

Enesa je na pregledu bila 14.09. ove godine, svega 8 dana od Macinog ulaska u Zadrugu. U izveštaju je jasno navedeno kakve probleme je imala Enesa, između ostalog to da je imala suicidne misli, te snove koji je i dalje muče, a koji su vezani za period koji je provela u logoru.

– Oseća se kao i ranije, i dalje je povremeno neraspoložena i nervozna, i dalje je zabrinuta za kćerku sa kojom nije u kontaktu, smeta joj buka i gužva, sada nije plačljiva, ne oseća strah. Navodi da sada spava uz th, retko ima košmarne sne kada sanja logor. Navodi da je u dan aktivna, druži se. Pacijentkinja negira da čuje glasove, nema suicidalne misli – navodi se u lekarskom izveštaju.

S obzirom na to da sa ćerkom nije u kontaktu, Maca o ovome ne zna ništa. Prilikom poslednje posete Tuzli nije otišla kod majke, a oni njima bliski za Telegraf su ispričali razloge, kao i razlog zbog kog je Enesa napustila kuću u kojoj je godinama živela sa Macom, i čovekom sa kojim je bila u emotivnoj vezi, a koji je preminuo.

U narednim danima samo na našem portalu moći ćete da vidite kako izgleda kuća u kojoj su živele Maca i Enesa, ko je žena koja je odgojila Macu, te šta su nam rekli članovi porodice u čijoj kući su živele Maca i Enesa.

Sutra, u nedelju 17. decembra, moći ćete da vidite kako izgleda dom u kom Enesa sada živi, te šta je za Telegraf posle 3 godine koliko nemaju kontakt, rekla o svojoj ćerki.

Izvor: telegraf.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Reality

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh