Povežite se sa nama

Kik-bokser iz Nane napadnut u pritvoru CZ-a zbog ubistva navijača Rada

Life & Style

Kik-bokser iz Nane napadnut u pritvoru CZ-a zbog ubistva navijača Rada

Kik-bokser iz Nane napadnut u pritvoru CZ-a zbog ubistva navijača Rada

pritvorenik Ognjen I. nasrnuo je na Dukića tokom šetnje, ali su veći incident uspeli da spreče zatvorski stražari brzom reakcijom

Stevan Dukić (22), kik-bokser koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred kluba „Nana“ 17. decembra, napadnut je u pritvoru Centralnog zatvora.
Kako Kurir saznaje, pritvorenik Ognjen I. nasrnuo je na Dukića tokom šetnje, ali su veći incident uspeli da spreče zatvorski stražari brzom reakcijom. Napad se, kako naš izvor otkriva, dogodio samo dan pošto je kik-bokser smešten u pritvor u Bačvanskoj ulici.

 

foto: ESPRESO.RS

 

– Tokom jutarnje šetnje drugi pritvorenik Ognjen I. zaleteo se i udario Dukića. Stražari koji su bili u blizini odmah su dotrčali i razdvojili ih – otkriva sagovornik Kurira.
On navodi da se sumnja da sukob između dvojice pritvorenika traje odranije, iz perioda kad su obojica bili na slobodi.

– Kad je Dukić doveden u pritvor, niko nije znao da su oni u sukobu, niti da se uopšte poznaju. S obzirom na to da nisu iz istog krivičnog dela, tada nije bilo smetnji da borave u istom bloku, ali su posle ovog incidenta razdvojeni i neće više u isto vreme ići u šetnju – dodaje naš sagovornik

 

foto: Zorana Jevtić

Sagovornik Kurira pojašnjava da još uvek u potpunosti nije isključena ni mogućnost da je napad na osumnjičenog za zločin ispred „Nane“ neko naručio.
Inače, kik-bokser je bio hapšen i u septembru jer je bio u „bentliju“ koji je naleteo na kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.

 

Izvor: Kurir, J. S.

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Life & Style

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh