Povežite se sa nama

intervju.rs

Jelena Dokić: „Otac me tukao dok se ne bih onesvestila“

U Fokusu

Jelena Dokić: „Otac me tukao dok se ne bih onesvestila“

Foto: Instagram

Jelena Dokić: „Otac me tukao dok se ne bih onesvestila“

Jelena Dokić, nekadašnja jugoslovenska teniserka, u svojoj autobiografiji otkrila je da je godinama trpela fizičko i psihičko nasilje oca Damira.

Dokićeva je u knjizi „Nesalomiva“ napisala da je nasilje počela kada je imala samo šest godina i da je očevo ponašanje imalo veliki uticaj na čitav njen život.

Kako prenose britanski mediji, koji imaju uvod u autobiografiju koja još nije objavljena, Jelena opisuje detalje fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od oca.

Jelenin otac Damir Dokić

Ona u svojoj knjizi tvrdi da ju je otac tukao kaišem kada bi loše odradila trening, a nije prolazila ni bez šutiranja posle kojeg bi ostala krvava i modra. Nazivao je „kur*om“, a da je najgore prošla kada je izgubila turnir u Kanadi 2000. godine.

„Stvarno ružno sećanje koje će ostati sa mnom zauvek… Završila sam u nesvesti! Strašno me je tukao“, napisala je Dokićeva.

Damir je poznat po nasilničkom ponašanju – jednom je na US openu napravio skandal i razbio telefon zbog lošeg obroka, a 2009. je u pritvoru proveo 15 meseci zbog pretnje ručnom bombom australijskom ambasadoru u Srbiji.

Jelena se povukla 2014. penzionisala zbog problema sa štitnom žlezdom.

Izvor: b92.net

1 Komentar

1 Komentar

  1. joca

    12. novembra 2017. u 03:36

    Postoje svuda takvi ljudi, Nismo svi isti. Nije nikakvo nasilje dobro vec je potrebno razumno vaspitavanje dece. Mi svi volimo Jelenu i ponosimo se sa njom kao i sa svim ostalim uspesnim sportistima.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh