Povežite se sa nama

intervju.rs

Jedan je ANDROGEN, drugi voli STREJT MUŠKARCE, zajedno su jedan od NAJMOĆNIJIH PAROVA na svetu (VIDEO)

Svet

Jedan je ANDROGEN, drugi voli STREJT MUŠKARCE, zajedno su jedan od NAJMOĆNIJIH PAROVA na svetu (VIDEO)

Po mnogo čemu kontroverzan, Džefri Star ostaje takav i na ljubavnom planu. Upoznajte njegovog partnera s kojim je u vezi već godinama!
Izgled i život Džefri Stara svakako već duži vremenski period privlače pažnju javnosti.

Naslovi članaka koji ga pominju najčešće govore o skandalima koji ga prate u stopu, rasizmu, bizarnosti i raskalašnom životu.

Električno roza kosa, dugi nokti sa cirkonima, celo telo u tetovažama i provokativan i vulgaran način izražavanja, ubrzo su postali njegov zaštitni znak. Kao takav privukao je mnogo mržnje, ali i dosta fanova širom sveta.

Svoju karijeru je započeo na društvenoj mreži Myspace, gde se prvenstveno bavio muzikom, što je potrajalo skoro 9 godina.

Nakon toga, svoju životnu ušteđevinu uložio je u ono što je sada kozmetička imperija, pod nazivom „Jeffree Star Cosmetics“. Ruževi i hajlajteri koje proizvodi, jedni su od najprodavanijih na svetu.

Na Instagramu i Jutjubu ga prati ogroman broj ljudi i smatra se vrlo uticajnim u svetu šminke.

Privatno, Džefri Star danas živi tih i povučen život u svojoj višemilionskoj vili u Kalabasasu u Kaliforniji, sa svojim dečkom i četiri psa koje nazivaju svojim bebama.

On i njegov partner Nejtan, upoznali su se preko Instagramu i sada su u dugogodišnoj vezi.

Ono što je interesantno je da vrlo oštro osuđuju bilo kakvo etiketiranje njihove veze i njih samih. Mnogi ih smatraju za homoseksualce, Džefrija za tranvestita, a Nejtana za geja koji je pritom i sponzoruša.

Ipak, nemoguće je tačno reći, s obzirom da se Džefri Star izjašnjava kao androgeno biće koje je seksualno orijentisano prema muškarcima koji su strejt.

Nejtan pre Džefa, nikada nije imao vezu sa muškarcem i takođe se izjašnjava kao strejt.

Njih dvojica putuju svetom i postavljaju snimke koje svedoče o njihovom životu na Jutjub. Pogledajte kako zajedno testiraju maskaru:

Izvor: dnevno.rs

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Svet

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh