Povežite se sa nama

Isplivala prepiska: Austrijanac mi za četiri sata dao 2.000 evra!

Showbiz

Isplivala prepiska: Austrijanac mi za četiri sata dao 2.000 evra!

Isplivala prepiska: Austrijanac mi za četiri sata dao 2.000 evra!

Isplivala prepiska između Milana Miloševića i Senade Nurkić iz perioda kad su bili u dobrim odnosima.

Rat Mace Diskrecije i novinara Milana Miloševića u rijalitiju „Zadruga“ iz dana u dan postaje sve žešći, i njih dvoje jedno o drugom otkrivaju sve više informacija. Nakon poslednje rasprave, Milan je izjavio da je Macina tarifa 50 evra, kao i da je ona imala seks sa rođakom čiju je bebu abortirala.

Međutim, ono što nijedno od njih nije otkrilo je da su nekada bili u, više nego, dobrim odnosima, te su razmenjivali i poruke. Pink.rs je došao u posed prepiske koju su pre izvesnog vremena vodili Maca i Milan, a u kojoj je otkriveno čime se čuvena Senada Nurkić bavi, kao i po kojoj ceni. Prepisku vam prenosimo u celosti:

Jedno vreme Maci nije išao posao, pa se požalila Milanu, ali je otkrila da svoje usluge naplaćuje 500 evra, ubrzo nakon toga, došao je bolji period

-Užas, sutra imam tri lika, moram kod sebe primati. Jbg, nemam kad po hotelima. Komšije će da polude – poverila se Maca Milanu, nakon toga, naišao je još bolji period.

-Upecala sam Austrijanca. Boli glava, mnogo je bogat. Za četiri sata dao mi je 2000 evra i častio šampanjcem i večerom – napisala je Maca.

Da li će Milan i ovo izneti u javnost ili će prećutati, vreme će pokazati. A u porukama ipak nije navedeno šta Maca radi klijenitma, tako da je niko ne može optužiti za prostituciju.

Izvor: pink.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Showbiz

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh