Povežite se sa nama

intervju.rs

Hrvati su ubijali Srbe toljagama, o tome niko ne priča!

Vesti

Hrvati su ubijali Srbe toljagama, o tome niko ne priča!

Hrvati su ubijali Srbe toljagama, o tome niko ne priča!

Bivši šef izraelske tajne službe „Nativ“ i uticajni političar Jakov Kedmi otkrio je da je razbijanje Jugoslavije planirano odavno. On se osvrnuo i na Haški tribunal i na odnos Hrvatske i Srbije, u kome su Srbi izvukli deblji kraj. Bivši obaveštajac je rekao, da je devedesetih postojala današnja Rusija — ne bi bilo ni rata na Balkanu, osvrću ći se na rat u Bosni i na probleme sa Kosovom.

Bivši šef izraelske tajne službe „Nativ“ i uticajni političar Jakov Kedmi otkrio je da je sve što je urađeno sa Jugoslavijom od samog početka bilo usmereno protiv Rusije kako bi se ograničile njene mogućnosti u budućnosti.

On je u emisiji „Veče sa Vladimirom Solajevom“ na ruskoj televiziji „Rusija 24“, dajući precizan geopolitički kontekst, rekao da je raspad SFRJ, a kasnije i SRJ, isplaniran sa ciljem konačnog distanciranja Srbije i Crne Gore od Rusije.

Prema njegovim rečima, još je u vreme Čerčila bilo odlučeno da Balkan mora da bude izvan ruskog uticaja.

Bivši šef izraelske tajne službe „Nativ“ i uticajni političar Jakov Kedmi

– To je bio osnovni cilj. Razbijanje Jugoslavije i njena podela planirani su odavno. Mojoj službi su bili povereni odnosi sa Slovencima – rekao je on, dodajući da je tokom službovanja u toj zemlji od tamošnjih službi bezbednosti dobijao informacije i o tome šta se dešava na Kosovu.

– Slovenija je tada već bila nezavisna, ali su mi ispričali kako su se kosovski teroristi-muslimani još 70-ih godina bavili terorom i ko ih je u tome podržavao – naglasio je on.

Kedmi se osvrnuo i na srpsko-hrvatske odnose tokom istorije, objašnjavajući prisutnima u studiju komplikovanost situacije na Balkanu.

Hrvati su ubijali Srbe  toljagama i ženama i deci razbijali su glave i bacali ih u vodu. To je bio njihov omiljeni način egzekucije, a niko o tome ne govori – objasnio je Kadmi

Koliko je tokom zadnjih decenija sve bilo upereno protiv Srbije govori i činjenica da se tokom rata devedesetih „sav ološ međunarodnog islamskog terora okupio u Bosni i ratovao protiv Srba“.

– U poslednjem ratu su na strani Bosne ratovali ljudi iz Avganistana za novac Bin Ladena i od njega dobijenim oružjem. Ratovali su na strani Bosne i Čečeni. Niko ne govori o Srbima spaljenim u crkvama. I u Bosni i na Kosovu – naglasio je bivši obaveštajac.

Kako je rekao, da je devedesetih postojala današnja Rusija — ne bi bilo ni rata na Balkanu.

 „Tamo nijedna dlaka ne bi pala! Ni kod Srba, ni kod Hrvata. Ni kod koga.“

Kadmi se osvrnuo i na rad Tribunala u Hagu, rekavši da su u njemu optuživani samo Srbi.

– Govori li neko da je Haški tribunal priznao da nema dokaze da je Milošević naređivao da se ubijaju Hrvati, Bosanci i ostali! On je umro u zatvoru i neosuđen. Tribunal je priznao da nema dokaza da je Milošević odgovoran za genocid i ubistva. A priznao je posle njegove smrti, pre godinu dana i u drugom procesu – zaključio je on.

Izvor: sputniknews.com

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh