Povežite se sa nama

intervju.rs

Horor kod Lajkovca: pijan silovao majku

Hronika

Horor kod Lajkovca: pijan silovao majku

S. T. (29) iz Vračevića određen pritvor do 30 dana. Pretio da će majku da ubije, maltretirao je, vukao za kosu, a potom je obljubio pod dejstvom alkohola.

VALjEVO – Zbog sumnje da je silovao pedesetogodišnju majku, S. T. (29) iz Vračevića kod Lajkovca, Viši sud u Valjevu odredio je do 30 dana pritvora. Nezvanično saznajemo da je pretio da će majku da ubije, maltretirao je, vukao za kosu, a potom je silovao, navodno pod dejstvom alkohola.

Žitelji Vračevića ističu da su odnosi u porodici S. T. odavno narušeni, jer on ne radi i pije, što mu je majka stalno zamerala, zbog čega su sukobi i svađe bili veoma česti.

Nesrećna žena odvedena je i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode iz krivične prijave koju je policija podnela protiv njenog sina. Inače, S. T. je stari znanac policije, a u dosijeu ima prijava za nekoliko krađa.

– U selu Vračevići svi zaziru od njega jer čim popije postaje ratoboran, nezgodan i počinje da pravi probleme. Skoro svaki dan je pijan i maltretira komšiluk na razne načine. Komšije ga se plaše i niko ne želi da ima bilo kakva posla sa tim mladićem – dodaje izvor.

NOVOSTI.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh