Povežite se sa nama

intervju.rs

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Mladić ritualnim ubistvom osvetio ćerku!

Vesti

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Mladić ritualnim ubistvom osvetio ćerku!

Foto: Srpski telegraf

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Mladić ritualnim ubistvom osvetio ćerku!

Ubica Ane, ćerke generala Ratka Mladića, ritualno je ubijen u Moskvi. To je bila generalova osveta za smrt njegove mezimice.

Čoveku koji je nekada bio blizak Mladiću, ali i Željku Ražnatoviću Arkanu, krivcu za tragediju Mladićeve ćerke, pucano je u glavu. Dva hica, po jedna u svako oko.

Kako objašnjava Božidar Spasić, bivši obaveštajac državne bezbednosti, Mladićeva mezimica želela je da ide na ekskurziju sa Medicinskim fakultetom, ali je general bio protiv toga. Kako nije mogao da je ubedi, Mladić je angažovao prijatelja da pazi na njegovu ćerku dok je u Moskvi.

– Početkom devedesetih godina Ratko je molio svog najboljeg prijatelja koji je u tom periodu bio u Moskvi da čuva i štiti njegovu ćerku dok ona boravi u Rusiji. Tek kada je dobio uveravanja da će Ana biti hiljadu posto bezbedna, general je dopustio da putuje – počinje priču Spasić.

PRAVDU U SVOJE RUKU

Zbog te dozvole i Aninog putavanja, Mladić se kaje i dan-danas.

youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY

Božidar Spasić

– Po njenom dolasku u Moskvu desio se neprijatan incident između tog čoveka i Ane. Nažalost, došlo je do fizičkog i seksualnog nasilja. Pritom je taj Ratkov prijatelj obio i sef u kojem su se nalazile pare za njeno školovanje. Ana je nakon svega toga obavestila oca, a ubrzo je i pod tragičnim okolnostima i preminula – nastavlja Spasić.

Prema podacima koji su tada stizali u Državnu bezbednost, jasno je da je general bio odlučan da uzme pravdu u svoje ruke.

– Ratko je naknadno poslao dva čoveka u Moskvu da nađu tog čoveka. Lako su ga našli. Čovek je ubrzo pronađen mrtav. To su informacije koje su u to vreme stigle u moj kabinet – tvrdi Spasić.

Iako je krivca kaznio, general Vojske Republike Srpske nikada nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova Ana bila smetnja bilo kome.

www.profimedia.rs

Željko Ražnatović Arkan

– I ćerku ste mi ubili, onakvo dete… Dali ste Arkanu da je ubije – bila je rečenica koju je srpski general izgovorio zatvorskim čuvarima pre nego što je isporučen Hagu.

POSLEDNJI POZDRAV

Sumnju generala u Arkana, s kojim je sarađivao njegov bliski prijatelj, direktno odgovoran za Aninu smrt, potvrdio je nedavno za Srpski telegraf bivši šef beogradske policije Marko Nicović.

Nakon Anine smrti general se teško borio sa osećanjem krivice jer je znao da je ubijena zbog njega. Poslednja želja bila mu je da ga pre odlaska u Hag odvedu na njen grob. Krajem maja Mladićeva želja je ispunjena. Nekadašnji tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević za Srpski telegraf rekao je da je ta poslednja Mladićeva poseta ćerkinom grobu trajala 45 umesto predviđenih 30 minuta.

– Da je želeo i duže da ostane, niko ga ne bi dirao. Išlo se sa pretpostavkom da je tu poslednji put, kasnije sam čuo da je bio jako zahvalan na tome.

Izvor: republika.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh