Povežite se sa nama

intervju.rs

EKSKLUZIVNI VIDEO UNAKAŽENIH HRVATA: Ovako prolaze lažni grobari!

Vesti

EKSKLUZIVNI VIDEO UNAKAŽENIH HRVATA: Ovako prolaze lažni grobari!

EKSKLUZIVNI VIDEO UNAKAŽENIH HRVATA: Ovako prolaze lažni grobari!

Hrvatska je neprijateljska zemlja Srbiji, bez obzira na sve pokušaje Srbije da spusti loptu na zemlju posle svih strahotnih dešavanja u proteklih više od četvrt veka. Iako je svet u vezi sa događajima u bivšoj Jugoslaviji presudio da su Hrvati bili agresori i da je Tuđman ratni zločinac, a Srbija i Slobodan Milošević nisu, naše komšije ostaju verne svojim ustaškim tradicijama i pokušavaju da nam zagorčaju život kad god mogu – kao što je bio slučaj i na našem poslednjem fudbalskom večitom derbiju, kada su hrvatski kriminalci pokušali da izazovu nerede.

Na sreću, navijači Partizana su brzo prepoznali ustaše, pa su iste odvaljene od života i dobile ono što krvoloci i zaslužuju. Srpski telegraf i Republika.rs vam ekskluzivno prikazuju video unakaženih Hrvata, koji su, iako krvavi, odvaljeni od batina i poremećeni iz svoje ose, ipak prošli bolje nego što su zaslužili.

Da podsetimo, kako je pisao Srpski telegraf, Partizanov jug pokušao je da preuzme Splićanin Ante Firić (26), koji je u Beograd sa još petoricom Hrvata došao dan ranije na poziv navijačkih grupa „Jang bojs“ i „Vandal bojs“. Hrvati su bili smešteni u hotelu „Zira“ u centru grada, a u njihovim sobama pronađena je droga.

Oni su zajedno skovali pakleni plan da napadnu jezgro navijača Partizana i uspostave prevlast na tribini, na koju su upali u drogiranom stanju! Umesto toga, „grobari“ su ih unakazili od batina i gole do kože izbacili na atletsku stazu. Odatle ih je sprovela Žandarmerija, a ukupno 16 osoba završilo je na VMA, dok su trojica odbila lekarsku pomoć.

Izvor: republika.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh