Povežite se sa nama

Dragan J. Vučićević – UBISTVO OLIVERA JE SAMO POČETAK!

Kolumne

Dragan J. Vučićević – UBISTVO OLIVERA JE SAMO POČETAK!

Dragan J. Vučićević – UBISTVO OLIVERA JE SAMO POČETAK!

Ko je ubio Olivera Ivanovića? Ne znam. Ali sigurno znam da njegovo ubistvo nema ama baš nikakve veze sa srpskom državom i srpskom politikom. Kako to znam? Pa, prosto tako što ovaj zločin u ovom trenutku najviše štete nanosi upravo srpskoj državi i srpskoj politici. I baš zato samo zlonamerne budale i samo plaćeni agenti mogu danas i ovde da raspredaju teorije o nekakvom „ćiriličnom potpisu“ Oliverovog ubistva.

 Ivanovića su ubili, očigledno je to, oni koji žele haos u Srbiji i celom regionu. Lider SDP odabran je kao najlakša i istovremeno najupečatljivija meta. I potpuno je u pravu Miroslav Lazanski – nema nikakve šanse da je Oliver ubijen bez saglasnosti i odobrenja CIA. 

Zamislite samo da je na jugu centralne Srbije ubijen jedan od lidera tamošnjih Albanaca. Da li bi i tada reakcija NATO, EU, SAD bila ovako kilava?

O američkom potpisu ubistva lidera SDP možda, ipak, najbolje govore identične reakcije beogradskih i prištinskih NATO plaćenika (Saša Janković – Petrit Selimi), orkestrirana medijska kampanja zapadnih medija koja pokušava da isiluje teoriju prema kojoj iza ovako krupnog atentata stoji izvesni Srbin, vlasnik kafane iz Kosovske Mitrovice (!?!), ali pre svega na trag ubice ukazuje u najmanju ruku čudna reakcija Zapada.Nemoguće je, apsolutno je nemoguće danas na severu Kosova likvidirati poznatog i uticajnog političara a da Amerikanci ne znaju baš ništa o tome! Ili bilo ko zaista misli da je atentat u severnoj Kosovskoj Mitrovici moguće organizovati bez ozbiljne logistike na albanskom jugu? Konačno, da ubica ima bilo kakve veze sa bilo kim iz centralne Srbije, pa zar bi posle atentata bežao u pravcu baze ‘Bondstil’?!

Konačno, ako ništa ne kriju Amerikanci i Albanci, ako oni nemaju veze sa ubistvom Olivera Ivanovića, pa zar bi onda tako panično odbijali svaku saradnju sa srpskom policijom i tužilaštvom?! Biće da oni nešto strašno kriju. I biće, bojim se, da je ubistvo Olivera Ivanovića samo početak specijalnog rata čiji su cilj guranje Srba u novi krug dosističkog pakla, otimanje Kosova, ukidanje Republike Srpske i, na kraju, ulazak Srbije u NATO.Jer, zamislite samo da je na jugu centralne Srbije ubijen jedan od lidera tamošnjih Albanaca. Da li bi i tada reakcija NATO, EU, SAD bila ovako kilava? Da li bi i u tom slučaju iz Brisela i Vašingtona stigla samo jalova osuđujuća saopštenja u kojima se izražava vera da će lokalna policija uspeti da u najkraćem roku pronađe i uhapsi ubice?! I da li bi u tom slučaju bilo ko za ubistvo albanskog lidera sumnjičio Albance sa Kosova ili bi odmah za sve bili okrivljeni Srbi i Srbija?!

Pametnom dosta.

INFORMER.RS

1 Komentar

1 Komentar

  1. miha bukovac

    25. januara 2018. u 17:38

    Potpuno se slažem sa ovim što govori ovaj – meni antipatični, Vučićević! Samo retardirani idioti (kao što je onaj Saša Janković) ili perfidni neprijatelji Srbije (kao što su Azem Vlasi i njemu slični) mogu da tvrde (i „teoretišu“) kako je ubistvo Olivera Ivanovića došlo (i ima veze) sa državom Srbijom!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh