Povežite se sa nama

intervju.rs

Beograd: ubio oca pa sebe, u oproštajnom pismu piše: „Oprostite, nismo više mogli da živimo u bedi“

Foto: Zoran Jovanović

Crna hronika

Beograd: ubio oca pa sebe, u oproštajnom pismu piše: „Oprostite, nismo više mogli da živimo u bedi“

M. J. (65) pucao u svog oca S. J. (91), a onda izvršio samoubistvo. U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi.

Beživotna tela oca S. J. (91) i sina M. J. (65) pronađena su u petak uveče oko 21.30 u njihovom stanu u Križanićevoj ulici 36 na Zvezdari.

Kako pričaju komšije iz zgrade, M. J. se zbog siromaštva u kojem su već neko vreme živeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe, pišu beogradski mediji.

Prema rečima komšija preminulih, tela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se oseća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živeli nesrećni otac i sin. M. J. (65) pucao u svog oca S. J. (91), a onda izvršio samoubistvo. U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi.

Jedan od komšija stradale porodice rekao je da je uzrok ove tragedije verovatno finansijska situacija oca i sina.

– Poznajem dugo te ljude. Stari S. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin M. J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga M. J. uradio ovu strašnu stvar – navodi on.

Prema nezvaničnim saznanjima, M. J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

– Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim… Molim vas da mi oprostite… – navodno je napisao M. J. pre tragedije.

Izvor: pink.rs

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Crna hronika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh